H VW αποφάσισε να μην προσφέρει κάποια faux γρίλια σε ID. μοντέλο της.

Tο Space Vizzion εξοπλίζεται με μια οθόνη 15,6 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό.

Nέο VW ID. Space Vizzion Concept

2.346 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2019)

To ID. Space Vizzion Concept δίνει μια καλή πρώτη γεύση για το ηλεκτρικό wagon που θα λανσάρει η φίρμα στο άμεσο μέλλον.


Nτεμπούτο στην Έκθεση του Λος Αντζελες έκανε ένα νέο concept της Volkswagen για την ID. γκάμα της κάτω από το όνομα VW ID. Space Vizzion Concept. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μοντέρνο station wagon που έχει, σύμφωνα με την εταιρεία, συντελεστή αντίστασης μόνο 0,24.

Όπως και τα υπόλοιπα ID. ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, και το wagon αυτό χρησιμοποιεί την MEB πλατφόρμα του ομίλου. Στο πίσω της μέρος στηρίζεται ένα ηλεκτρικό μοτέρ 275 ίππων που κινεί τους πίσω τροχούς ενώ παράλληλα η VW σημειώνει πως το μοντέλο θα μπορούσε να λάβει και δεύτερο ηλεκτρικό κινητήρα στον εμπρός άξονα, αυξάνοντας την συνολική ισχύ στα 355 άλογα. Η τετρακίνητη έκδοση θα μπορούσε να κάνει το 0-96χλμ./ώρα σε 5 δευτερόλεπτα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μέγιστη ταχύτητα τα 175 χλμ./ώρα. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 82 kWh και προσφέρει αυτονομία 560 χιλιομέτρων (σύμφωνα με το WLTP) .

Για μια ακόμη φορά, η VW αποφάσισε να μην προσφέρει κάποια faux γρίλια σε ID. μοντέλο της, αναδεικνύοντας έτσι την ηλεκτρική του «φύση». Αντίθετα, υπάρχουν κάποια μικρά «ανοίγματα» χαμηλά στο προφυλακτήρα για να τονίσουν την σχεδίαση του μοντέλου. Τα LED φωτιστικά σώματα, από την πλευρά τους, έχουν τεχνολογία matrix ενώ μια ράβδος LED φώτων καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος, «φωταγωγώντας» παράλληλα και το έμβλημα της VW.

Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, το Space Vizzion εξοπλίζεται με μια οθόνη 15,6 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό αλλά είναι το αναβαθμισμένο Head Up Display που προσφέρει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός. Η επένδυση σε όλη την καμπίνα προέρχεται από ανακυκλώσιμα υλικά και πολυουρεθάνη.

Στόχος του ID. Space Vizzion είναι να δώσει μια καλή γεύση στο κοινό για το μοντέλο παραγωγής που λογικά βρίσκεται ήδη στα σκαριά για την Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική.

Toyota
Audi