Το plug-in υβριδικό SUV, Vision T το είδαμε στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Το νέο πρωτότυπο έχει 4,61 μέτρα μήκος, 2,014 μέτρα πλάτος, 1,704 μέτρα ύψος, με το μεταξόνιο να εκτίνεται στα 2,804 μέτρα.

Η Hyundai δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες για τον κινητήρα.

Το Vision T διαθέτει μια θύρα φόρτισης, η οποία βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά του συνοδηγού και έχει ένα συρόμενο κάλυμμα.

Ντεμπούτο για το Hyundai Vision T

3.177 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Το νέο της πρωτότυπο παρουσίασε στο κοινό η Hyundai. Ο λόγος για το plug-in υβριδικό SUV, Vision T το οποίο είδαμε στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.


Το πρωτότυπο αποτελεί την έβδομη μελέτη που δημιούργησε το Κέντρο Σχεδίασης της Hyundaiκαι δεν αποκλείεται να είναι η προεπισκόπηση του μελλοντικού Tucson.Το νέο πρωτότυπο έχει 4,61 μέτρα μήκος, 2,014 μέτρα πλάτος, 1,704 μέτρα ύψος, με το μεταξόνιο να εκτίνεται στα 2,804 μέτρα.
 
Η Hyundai δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες για τον κινητήρα, ούτε για τις επιδόσεις του πρωτότυπου, το οποίο όπως βλέπουμε από τις εικόνες είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα. Ο σχεδιασμός του είναι αρκετά καινοτόμος και αυτό φαίνεται περίτρανα στην ενεργή γρίλια η οποία είναι κλειστή όταν το αυτοκίνητο είναι στατικό, αλλά όταν ξεκινάει ανοίγει. Παράλληλα βλέπουμε πως στις άκρες της γρίλιας φιλοξενείται και ένα μέρος των «κρυφών» προβολέων, που συνεργάζεται με τους φανερούς.
 
Μάλιστα ως κεντρική ιδέα αναφορικά με το σχεδιασμό του Vision T, η κορεατική μάρκα είπε πως αντιπροσωπεύει «την επόμενη γενιά της καινοτομίας σχεδιασμού της Hyundai».
 
Τέλος να αναφέρουμε πως όντας ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο, το Vision T διαθέτει μια θύρα φόρτισης, η οποία βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά του συνοδηγού και έχει ένα συρόμενο κάλυμμα. Όταν το αυτοκίνητο φορτίζει, τότε η θύρα και ένα μέρος της μάσκας φωτίζεται ανάλογα, ενημερώνοντας με αυτό τον τρόπο την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, προκειμένου να είναι εμφανής και εξωτερικά.

Toyota
test center