H απάντηση του Ogier στην Citroen

5.115 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

H Citroen κατηγόρησε τον Ogier για την αποχώρησή της από το WRC και τώρα ο Γάλλος της απαντάει.

Tην δική του πλευρά για την φυγή του από την Citroen και την απόφαση της γαλλικής φίρμας να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από το πρωτάθλημα του WRC εξέφρασε ο Sebastien Ogier.

O Γάλλος πολυνίκης οδηγός δήλωσε πως έμεινε έκπληκτος από την απόφαση της Citroen να φύγει από το άθλημα και ότι ανησυχεί πως η φίρμα έδωσε λάθος μήνυμα στους υπόλοιπες εταιρείες που παραμένουν στην διοργάνωση. Ο Οgier δήλωσε συγκεκριμένα: «H επικοινωνία δεν είναι ένα ισχυρό προσόν της Citroen. Όταν λένε ότι δεν υπάρχουν άλλοι οδηγοί διαθέσιμοι αυτή την στιγμή, νιώθω ότι δεν σέβονται τους συναδέλφους μου».

Όταν ρωτήθηκε γιατί φεύγει, o Ogier αποκρίθηκε: «Ένας  από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι ο ρυθμός ανάπτυξης του αυτοκινήτου. Δεν ήταν ικανοποιητική η πρόοδος που γινόταν. Συμφωνούσαμε πως φέτος δεν υπήρχε αρκετή βελτίωση και ήμασταν πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Όποιος οδήγησε το φετινό αυτοκίνητο θα σας πει το ίδιο. Δεν έχω πάντως μετανιώσει για την επιλογή μου να επιστρέψω στην ομάδα, παρά το ότι ήταν μια προσπάθεια που τελικά απέτυχε».

Η Citroen αναγνωρίζει πως η πρόοδος πάνω από το αυτοκίνητο φέτος δεν ήταν ικανοποιητική αλλά προσπαθούσαν να μεταπείσουν τον Ogier να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γάλλος είναι σύμφωνα με αναφορές πολύ κοντά στην Τοyota.
 

Toyota
moto