Τίτλοι τέλους για το Opel Mokka X

7.024 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2019)

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το Mokka X ωστόσο αναμένεται συνέχεια σε επόμενο επεισόδιο, μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς από την Opel.

Τα εργοστάσια της Opel σταμάτησαν την παραγωγή του Mokka X και οι αντιπροσωπείες δεν δέχονται πλέον παραγγελίες για το μικρό SUV της γερμανικής φίρμας. Εντούτοις, αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή καθώς το Mokka X θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία με τη νέα γενιά, η οποία αναμένεται μέσα στο 2020.

Το προσωρινό τέλος του Mokka X επιβεβαιώνεται και από το μήνυμα που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας, όταν επιλέγει κάποιος να δει περισσότερες λεπτομέρειες ή να διαμορφώσει όπως επιθυμεί το μοντέλο:

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω χάρτη τοποθεσίας για περιήγηση στην τοποθεσία Web Opel.gr . Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και την κατανόησή σας.»

Καταλήγοντας, σημειώστε πως το επερχόμενο Mokka X αναμένεται να παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2020 δείχνοντας στην πρεμιέρα την ηλεκτρική του εκδοχή και δεν θα το δούμε στις αντιπροσωπείες πριν το τέλος του νέου έτους.

Toyota
moto