Στη σχολή αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου θα… «φοιτήσουν» τα Ford Ranger Raptor και Focus ST.

Tο Ford Focus ST θα δοκιμαστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις της Cumbria.

Δόκιμοι αστυνομικοί μοντέλα της Ford

2.141 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2019)

Στη σχολή αστυνομίας του Ηνωμένου Βασιλείου θα… «φοιτήσουν» τα Ford Ranger Raptor και Focus ST και αν περάσουν με επιτυχία τα τεστ, τότε θα πάρουν μόνιμη θέση στα σώματα ασφαλείας της χώρας.

Συγκεκριμένα μια τροποποιημένη έκδοση του Raptor θα δοκιμαστεί από την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας. Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο θα υστερεί σε συνθήκες καταδίωξης λόγω της όχι και τόσο μεγάλης τελικής ταχύτητας, οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως σε χωματόδρομο και άλλες δύσκολες διαδρομές το εν λόγω αυτοκίνητο θα είναι ανίκητο. Σημαντική συμβολή σε αυτό θα παίξουν τα ειδικά αμορτισέρ Fox, αλλά και ένα οδηγικό mode που θα το βοηθήσει να κινηθεί με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία σε αγροτικούς δρόμους.
 
Μπορεί προς ώρας το Raptor να δοκιμάζεται από την αστυνομία της Ουαλίας, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να συμβεί το ίδιο και για τις άλλες χώρες εντός του νησιού.
 
Σε ότι φορά το Ford Focus ST θα δοκιμαστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις της Cumbria. Και αυτό θα έχει στη διάθεσή του κάποια εξατομικευμένα χαρακτηριστικά και φυσικά σε περίπτωση που εν τέλει αποκτηθούν αμφότερα θα φορέσουν την απαραίτητη αστυνομική περιβολή.

NEO TRAFIC
skoda