Το ανανεωμένο Opel Insignia προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Για το εσωτερικό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες.

Οι λεπτομέρειες επί του παρόντος είναι λιγοστές και θα αναλυθούν πλήρως στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Περισσότερα θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Opel Insignia

9.423 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2019)

Το ανανεωμένο Opel Insignia προετοιμάζεται για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, όμως πριν συμβεί αυτό ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες του γερμανικού liftback.


Το ανανεωμένο Insignia έχει δεχτεί μια σειρά από αισθητικές αλλαγές, οι οποίες φρεσκάρουν την εξωτερική του εμφάνιση. Ξεκινώντας από τον πρόβολο, η γρίλια που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτή που είδαμε στο νέο Corsa είναι το βασικό χαρακτηριστικό, συνοδευόμενη από δύο μεταλλικές γραμμές. Τα φώτα ομίχλης στον προφυλακτήρα έχουν κερδίσει νέα θέση τονίζοντας το πλάτος του μοντέλου, ενώ παρόντες είναι και οι λεπτοί προβολείς τεχνολογίας LED Matrix. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και τις δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Για το εσωτερικό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα επίσημες εικόνες όμως, ανάλογα την έκδοση θα βρούμε μία οθόνη αφής επτά ή οκτώ ιντσών που θα συνοδεύει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, με δυνατότητα σύνδεσης στα Apple CarPlay και Android Auto που θα είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.
 
Κάτω από το καπό η Opel αρκέστηκε να πει πως το Insignia θα επωφεληθεί από νέους κινητήρες. Οι λεπτομέρειες επί του παρόντος είναι λιγοστές και θα αναλυθούν πλήρως στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου που είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Ιανουάριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως περισσότερα θα είναι και τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, όπως η κάμερα οπίσθιας προβολής.   

Toyota
moto