Το πρώτο teaser του Nivus, του νέου της SUV, έδωσε στη δημοσιότητα η VW.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρώτο teaser του Nivus, του νέου της SUV, έδωσε στη δημοσιότητα η VW.

Το νέο VW Nivus θα έρθει στην Ευρώπη (+vid)

2.919 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Το πρώτο teaser του Nivus, του νέου της SUV, έδωσε στη δημοσιότητα η VW προσφέροντας μία πρώτη εικόνα για την κουπέ σιλουέτα του μοντέλου, που αναμένεται να έρθει και στα μέρη μας.


Η κεκλιμένη οροφή καταλήγει στο κουπέ πίσω μέρος.

Η κεκλιμένη οροφή καταλήγει στο κουπέ πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρεία στόχος του Nivus είναι από το νέο έτος το μοντέλο να φέρει την «επανάσταση στην αγορά και να εγκαινιάσει ένα νέο τμήμα». Η εταιρεία δεν είπε πολλά για το αυτοκίνητο, ωστόσο το βίντεο αφήνει να φανούν τα τριγωνικά φώτα ομίχλης που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Παράλληλα τα φωτιστικά σώματα φαίνεται να αποτελούν συνέχεια της γρίλιας και περιτριγυρίζονται από τα φώτα ημέρας.
 
Η κεκλιμένη οροφή καταλήγει στο κουπέ πίσω μέρος, όπου έχει τοποθετηθεί μία μικρή αεροτομή στο πάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών. Αξίζει να σημειωθεί πως η VW είχε κάνει μία πρώτη –έμμεση- αναφορά στο Nivus μέσω του SUV Coupe Concept που είχε παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.
 
Από κει και πέρα η μάρκα είχε αναφέρει στο παρελθόν πως το μοντέλο αναπτύχθηκε 100% στη Βραζιλία και θα συνδυάσει το σπορ στοιχείο με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Παράλληλα θα στοχεύσει στο να καταστήσει τα κουπέ crossover προσιτά στο ευρύ κοινό.
 
Εκτός από το σπορ στυλ, το Nivus θα έχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα ψυχαγωγίας, ενώ θα βασιστεί στην πλατφόρμα MQB. Μετά το λανσάρισμα του στη αγορά της Βραζιλίας το μοντέλο θα αρχίσει να κατασκευάζεται στην Ευρώπη και θα προσφερθεί στη συγκεκριμένη αγορά από το 2021 και έπειτα.
 
Τέλος μιλώντας για τα μηχανικά σύνολα, το μοντέλο παραγωγής της Βραζιλίας θα εξοπλιστεί με τον TSI 1,0 λίτρου, ο οποίος όταν συνδυαστεί με 6άρι αυτόματο θα προσφέρει 128 ίππους, ενώ όταν συνδυαστεί με 6άρι χειροκίνητο θα κατέβει στα 116 άλογα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center