100 δέντρα για τα 100 χρόνια της Bentley

1.548 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2019)

Η Bentley φύτεψε 100 δέντρα στις εγκαταστάσεις στο Crewe σε μια πράξη συμβουλικού χαρακτήρα.

Tην απόφαση να φυτέψει 100 δέντρα για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και να αναδειχτεί ο οικολογικός χαρακτήρας της πήρε η Bentley. H βρετανική εταιρεία φύτεψε τα δέντρα στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Crewe την προηγούμενη εβδομάδα στα πλαίσια της Εθνικής Εβδομάδας Φυτού.

Η εταιρεία φύτεψε 10 βελανιδιές έξω από τα γραφεία, 15 κερασιές λίγο πριν την είσοδο των εγκαταστάσεων ενώ άλλα 70 δέντρα ( οξιές, καρυδιές κ.α) βρίσκονται τώρα διάσπαρτα μέσα στο οικόπεδο. Τα τελευταία 10 δέντρα μεταφέρθηκαν από σημείο στο οποίο θα χτιστούν νέες εγκαταστάσεις σε ένα καινούριο.

Το στέλεχος της Bentley, κ. Peter Bosche δήλωσε: «Το ξύλο που προέρχεται από την αειφόρο ανάπτυξη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της Bentley. Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα γύρω από την περιοχή που δεν είναι μόνο από την Βρετανία, αλλά περιλαμβάνουν φυτά των οποίων το ξύλο το χρησιμοποιούμε στα αυτοκίνητά μας. Τα δέντρα διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής επειδή βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα, απορροφούν το CO2 και αυξάνουν το οξυγόνο.  Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τις τοποθεσίες για να διασφαλίσουμε ότι θα βελτιώσουν τους χώρους πρασίνου στις εγκαταστάσεις μας. Πρόκειται για μια μεγάλη πρωτοβουλία.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL