Τόσο η οδηγός όσο και ο εργαζόμενος της Audi έφυγαν από το σημείο τραυματισμένοι.

¶παντες έφυγαν από το σημείο ζωντανοί.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 5 Δεκεμβρίου.

Audi A7 διαλύεται σε test drive (+vids)

11.563 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Δεν υπάρχει εργαζόμενος που να μην έχει αντιμετωπίσει τουλάχιστον μία κακή ημέρα στη δουλειά του, όπως για παράδειγμα ο συγκεκριμένος πωλητής της Audi που το αντιλήφθηκε για τα καλά. Αιτία στάθηκε το test drive ενός ολοκαίνουριου A7 Sportback από επίδοξο αγοραστή που κατέληξε σε σοκαριστικό ατύχημα!

Το ατύχημα το οποίο έχει καταγραφεί σε διάφορα βίντεο, δύο από τα οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου, έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας στις 5 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης το ευχάριστο είναι πως κανείς από τους εμπλεκομένους δεν έχασε τη ζωή του.
 
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης από μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο, αλλά και την αρχική περιγραφή του βίντεο. Μία κοπέλα περίπου 25 ετών θέλησε να αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και κανόνισε για ένα καθιερωμένο test drive. Έτσι και έγινε με τον πωλητή της Audi να τη συνοδεύει. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής βόλτας, ο έλεγχος του A7 Sportback χάθηκε με αποτέλεσμα το ανεξέλεγκτο όχημα να καβαλήσει μεγάλη ταχύτητα τη νησίδα και αφού έκοψε δύο κολόνες, προσέκρουσε στο αυτοκίνητο που περίμενε για να στρίψει αριστερά.
 
Τόσο η οδηγός όσο και ο εργαζόμενος της Audi  έφυγαν από το σημείο τραυματισμένοι, χωρίς ευτυχώς να συμβεί τίποτα χειρότερο, αφού η σφοδρότητα ήταν πολύ μεγάλη. Μάλιστα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε 15 συνολικά αυτοκίνητα, όμως ξαναλέμε πως αυτό φαντάζει πολύ μικρό από τη στιγμή που άπαντες έφυγαν από το σημείο ζωντανοί.
 
Δείτε τα βίντεο
 

Toyota
moto