Η ABT δημοσίευσε δύο πρώτα σκίτσα για το τι ετοιμάζεται να προσφέρει στο νέο πανίσχυρο station wagon της Audi.

H πλήρης αποκάλυψη του πακέτου θα γίνει μετά τα μέσα του Απριλίου.

Tα σκίτσα της ΑΒΤ για το RS6 Avant

1.864 Επισκέψεις στο άρθρο (10/12/2019)

To πανίσχυρο wagon της Αudi θα λάβει «περιποίηση» από την ABT και αυτά τα σκίτσα δίνουν μια πρώτη καλή γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε.


H ABT Sportsline είναι γνωστή για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει στα μοντέλα του Volkswagen Group, είτε αυτό πρόκειται για το Polo είτε για την πανίσχυρη Lamborghini Urus.

Ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του οίκου ωστόσο είναι σίγουρα το RS6 Avant αφού η ABT έχει προχωρήσει στην δημιουργία μιας σειράς πακέτων για το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Το RS6+ Avant Performance Nogaro Edition και το RS6-E της προηγούμενης γενιάς των 1.000+ ίππων τράβηξαν τα βλέμματα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα το νέο πακέτο που θα βασίζεται στο wagon της νέας γενιάς αναμένεται να κάνει το ίδιο.

Η ABT δημοσίευσε δύο πρώτα σκίτσα για το τι ετοιμάζεται να προσφέρει στο νέο πανίσχυρο station wagon της Audi που ήδη, σε εργοστασιακή μορφή είναι πραγματικά εξωγήινο. Τώρα, το RS6 φαίνεται πως θα γίνει ακόμη πιο επιθετικό χάρη στην προσθήκη ενός ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα σε συνδυασμό με τεράστιο διαχύτη ενώ πίσω, αν και θα λάβουν χώρα μικρότερης έκτασης αλλαγές, ο προφυλακτήρας μαζί με τις 4 απολήξεις θα κλέβουν σίγουρα την παράσταση.

Πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις που θα λάβουν χώρα στο κινητήριο σύνολο δεν υπάρχουν, πάντως σίγουρα αναμένεται πως η ΑΒΤ θα αυξήσει την ισχύ του RS6 πάνω από τα 600 άλογα και τα 800 Nm ροπής που αποδίδει το RS6 Avant βγαίνοντας από την γραμμή παραγωγής της Audi.

H πλήρης αποκάλυψη του πακέτου θα γίνει μετά τα μέσα του Απριλίου αλλά οι πρώτες αναβαθμίσεις και οι ζάντες που θα λανσάρει η ABT για το μοντέλο θα είναι έτοιμες προς πώληση από τον επόμενο Φεβρουάριο.
 

Mercedes
test center