Η σημαντικότερη αναβάθμισή του αφορά την Polymetal Grey μεταλλική βαφή που πρωτοείδαμε στο ολοκαίνουριο Mazda3.

Aναβαθμίζεται το Mazda MX-5

6.835 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2019)

Η Mazda αποφάσισε να αναβαθμίσει το ΜΧ-5 για το MY2020. Ιδού οι αναβαθμίσεις που θα δεχτεί, ωστόσο είναι άγνωστο αν θα τις δούμε στην Ευρώπη.

Μερικώς αναβαθμισμένο θα προσφέρεται το Mazda MX-5 καθώς βαδίζει στο 31ο έτος παραγωγής του. Το 2020MY Mazda Roadster διατίθεται από την Mazda στην Ιαπωνία ήδη από τις 5 Δεκεμβρίου ενώ σε κάποιες από τις υπόλοιπες αγορές θα γίνει διαθέσιμο από τις αρχές του επόμενου έτους.

Η σημαντικότερη αναβάθμισή του αφορά την Polymetal Grey μεταλλική βαφή που πρωτοείδαμε στο ολοκαίνουριο Mazda3 νωρίτερα αυτό το έτος,
με την φίρμα να αναφέρει πως το χρώμα αναδεικνύει την σχεδίαση του roadster. Στην Ιαπωνία, το Mazda προσφέρεται ακόμα με το προαιρετικό πακέτο Silver Top που περιλαμβάνει γκρι υφασμάτινη οροφή, θήκες καθρεπτών στο χρώμα του αμαξώματος και 16άρες ζάντες αλουμινίου με ειδικό φινίρισμα. Ως επιλογή υπάρχουν και νέες 16άρες σφυρήλατες ζάντες από την Rays που μειώνουν το βάρος του αυτοκινήτου κατά 3 κιλά και προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρεία, καλύτερη ποιότητα κύλισης. Αυτοί που θα επιλέξουν τις Rays, μπορούν να τις εξοπλίσουν προαιρετικά με Brembo φρένα μπροστά.

Στο εσωτερικό, το MX-5 RF προσφέρεται τώρα με επένδυση δέρματος Burgundy Nappa σε συνδυασμό με γκρι λεπτομέρειες και νέα μαύρη προαιρετική επένδυση που βελτιώνει τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας. Περισσότερα εμβλήματα της φίρμας δίνουν τώρα το παρών ενώ στον τομέα της τεχνολογίας, τα αυτοκίνητα εξοπλίζονται με σύστημα νυχτερινής ανίχνευσης πεζών.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως προσφέρεται με τον SkyActiv-G στα 1.500 και τα 2.000 κ.εκ. σε συνδυασμό με 6άρι μηχανικό ή αυτόματη μετάδοση.
 

peugeot
NISSAN