10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Ford Fiesta: Θέλει την κορυφή χάρη σε 5 νέα όπλα

49.774 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Fiesta ανανεώθηκε και θέλει την κορυφή στην κατηγορία των μικρών, έχοντας στην φαρέτρα του πέντε «ζηλευτά» όπλα που μπορούν να γοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια εμπορικής παρουσίας του Fiesta στις ευρωπαϊκές αγορές, η Ford προχώρησε στην αποκάλυψη της ανανεωμένης έκδοσης του μικρού της μοντέλου που διαθέτει πλέον νέο στυλ και αναβαθμισμένο τεχνολογικό πακέτο και κινείται με μοτέρ βενζίνης και mild-hybrid. H κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι πως τον Αύγουστο του 2021, το 21,9% των συνολικών πωλήσεων στην Ελλάδα αφορούσαν μικρά αυτοκίνητα πόλης, άρα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η μάχη των εταιρειών για την κατηγορία αυτή είναι σκληρή. Με την Τοyota να προσφέρει στην αγορά το νέο Υaris, το Peugeot 208 να σημειώνει εξαιρετική πορεία, την Hyundai να προσφέρει το νέο i20, η Skoda να φέρνει τη νέα Fabia και τις VW και SEAT να έχουν ανανεώσει το Polo και το Ibiza, η Ford ήταν αναγκαίο να δώσει στο Fiesta νέα όπλα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Φρέσκια σχεδίαση για να μείνει ανταγωνιστικό  
Το καπό στο ανανεωμένο Fiesta αυξάνει το ύψος του ρύγχους και λαμβάνει τώρα μεγαλύτερες πάνω γρίλιες, ενώ το μπλε οβάλ σήμα της Ford βρίσκεται τώρα μέσα στη μάσκα και όχι στο χείλος του καπό, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό στο δρόμο. Κάθε έκδοση του νέου Fiesta έχει διαφορετική προσωπικότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία. 

Οι εκδόσεις Trend και Titanium έχουν μία φαρδιά άνω μάσκα με οριζόντιες γραμμές και πλαίσιο από πολύ γυαλιστερό χρώμιο με έντονους πλαϊνούς αεραγωγούς. Η έκδοση Titanium φέρει επίσης χρωμιωμένες οριζόντιες μπάρες στην πάνω μάσκα, που «δένουν» με τα χρωμιωμένα πλαίσια των παραθύρων. Η έκδοση ST-Line προσφέρει πιο σπορ χαρακτήρα, έχει πλαϊνούς αεραγωγούς βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ μία μεγαλύτερη κάτω μάσκα ενισχύει τη δυναμική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Η έκδοση Active δίνει crossover στοιχεία στο μικρό της Ford με μία φαρδιά άνω μάσκα που διαθέτει έντονες κάθετες γραμμές με gloss black φινίρισμα, με ψηλότερους και πιο έντονους πλαϊνούς αεραγωγούς που παραπέμπουν στην crossover φιλοσοφία της συγκεκριμένης έκδοσης. Για ακόμα πιο προχωρημένο στυλ και νότες αποκλειστικότητας, διατίθενται τα πακέτα Vignale για τις εκδόσεις Titanium, ST-Line και Active, που μεταξύ άλλων προσφέρουν αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17" και 18", πολυτελείς επενδύσεις καθισμάτων Sensico και διακοσμητικά στοιχεία εσωτερικού με ματ ανθρακονημάτινη εμφάνιση, ανάλογα με την έκδοση. Διαθέσιμα είναι επίσης 7 νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου ενώ διατίθενται και δύο νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, οι Boundless Blue και Beautiful Berry.

Το Fiesta Active.  

Στάνταρ LED σε όλες τις εκδόσεις, Μatrix LED στις πλούσιες
Οι προβολείς LED για πρώτη φορά προσφέρονται στον βασικό εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις Fiesta, ενώ η προηγμένη τεχνολογία Matrix LED είναι διαθέσιμη στις πλούσιες εκδόσεις και περιλαμβάνει αντιθαμβωτική λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (Glare-Free High Beam). Οι νέοι στάνταρ προβολείς LED συμβάλλουν επίσης στη γεμάτη αυτοπεποίθηση και σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα του νέου Fiesta, με κομψή οριζόντια σχεδίαση. Στο πίσω τμήμα, τα στάνταρ φώτα αποκτούν νέα μαύρα πλαίσια για μία πιο σοφιστικέ εμφάνιση, ενώ τα προαιρετικά πίσω φώτα LED συμπληρώνονται με ένα Premium Black εξωτερικό φινίρισμα. Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto