• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  4/9/2006

To νέο smart fortwo πρώτα από άμμο!

Διαβάστηκε από 11857 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2006
Και ενώ όλοι ψάχνουμε φωτογραφίες χωρίς καμουφλάζ του νέου smart, ένα γλυπτό από άμμο, αποκαλύπτει το πώς θα είναι το νέο μοντέλο, που θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα, αλλά τελικά μέσα στο 2006 και θα αρχίσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 2007.Αυτόν τον πρωτότυπο –smart- τρόπο διάλεξαν οι άνθρωποι της smart, για να αποκαλύψουν την εξωτερική σχεδίαση του νέου fortwo. Το γλυπτό –σε φυσικό μέγεθος- το έφτιαξε ο παγκοσμίου φήμης –για τα… αμμο-γλυπτά του- Ρώσος γλύπτης Πάβελ Ζάσανιοκ, στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος beach volley, που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πόλη Τίμεντορφ.

Όπως, λοιπόν, μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, το νέο smart fortwo έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το υπάρχον (πέραν του ότι είναι κατά 14 εκ. μεγαλύτερο) που εστιάζονται τόσο στο εμπρός και πίσω μέρος όσο και στο πλάι.

O Ζάσανιοκ χρειάστηκε 5 ημέρες για να φτιάξει το γλυπτό, χρησιμοποιώντας ειδική άμμο, ενώ τόσο η βροχή, όσο και ο δυνατός αέρας, που φυσούσε στην περιοχή, δεν… κατάφεραν τελικά να αλλοιώσουν το γλυπτό.

To νέο fortwo θα το δούμε βέβαια, κατασκευασμένο και από… κανονικά υλικά λίγο αργότερα φέτος. Βέβαια το μόνο που μένει ουσιαστικά να αποκαλυφθεί είναι η εικόνα του εσωτερικού, καθώς ο Ρώσος γλύπτης δεν μπορούσε να προχωρήσει και στα ενδότερα, προφανώς γιατί αντιμετώπισε πρόβλημα με το πώς θα ανοίγουν οι πόρτες από άμμο…


περισσότερα »

SMART - Τελευταία νέα

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - Τελευταία νέα