Όροι για σχολιασμό:


Η εταιρεία Auto Τριτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 211 1085500,  [email protected]), ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ζητάει την συναίνεσή σου για να σου αποστείλει στο e-mail σου τον απαραίτητο υπερ-σύνδεσμο (link) ώστε να μπορέσεις να σχολιάσεις στην είδηση που επιθυμείς. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη ώστε να εξασφαλίζεται ότι οι σχολιαστές είναι ξεχωριστά πρόσωπα.

Επίσης ζητάμε τη συναίνεσή σου για να σου στείλουμε μέσω email ειδοποίηση ότι κάποιος άλλος σχολίασε την ίδια είδηση ή απάντησε στο δικό σου σχόλιο. Στη συνέχεια το email σου θα κρατηθεί ώστε να μην είναι απαραίτητη η διαδικασία ταυτοποίησης κάθε επόμενη φορά που θέλεις να σχολιάσεις στον ιστότοπό μας.

Το email σου θα χρησιμοποιείται μόνο από την Auto Τρίτη Α.Ε. και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους και δεν θα σου αποστείλουμε κανενός άλλου είδους επικοινωνία, εκτός και εάν μας έχεις δώσει τη ενημερωμένη συγκατάθεσή σου.

Έχεις δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σου, το οποίο μπορείς να ασκήσεις με αποστολή σχετικής επιστολής στην Auto Τρίτη Α.Ε. (Λ. Αμαρουσίου 14, Ηράκλειο Αττικής) ή στο e-mail στο [email protected]