Εξαιρετική ποιότητα και φινίρισμα για την οδηγοκεντρική καμπίνα του IS 300h, που έχει ακολουθεί το hi-tech υπόβαθρο του μοντέλου.

Για να ανεβάσεις θερμοκρασία, σύρε το δάκτυλο προς τα πάνω και προς τα κάτω για να κατεβάσεις.

Οι χώροι είναι άνετοι για 4 όμως ενήλικες, λόγω του υψηλού τούνελ της μετάδοσης. Το πορτ-μπαγκάζ είναι στα 450 λτ.

Εσωτερικό-Χώροι: Οδηγοκεντρικό και ευρύχωρο

39.419 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2014)

Υψηλή ποιότητα κατασκευής και άριστο φινίρισμα συναντάμε στο φουτουριστικό εσωτερικό του IS 300h με το αναλογικό ρολόι στο κέντρο του ταμπλό. H οδηγοκεντρική προσέγγιση της καμπίνας τονίζεται από τη χαμηλή θέση οδήγησης, το σπορ τιμόνι και το υπερυψωμένο κεντρικό τούνελ της κονσόλας. 

Από την άλλη υπάρχει και μια hi-tech αύρα, που τονίζεται από την έγχρωμη οθόνη στο πάνω μέρος του ταμπλό, τους ηλεκτροστατικούς διακόπτες του κλιματισμού (λειτουργούν μόνο με το άγγιγμα του δακτύλου), την εναλλαγή των ενδείξεων στον πίνακα οργάνων (στροφόμετρο στην επιλογή Sport, οικονομόμετρο στις άλλες περιπτώσεις) και τις ενδείξεις για τη μεταφορά ενέργειας στους τροχούς.  

Σε ό,τι αφορά στους χώρους, το μακρύτερο κατά 70 χλστ. μεταξόνιο και το αυξημένο πλάτος του αυτοκινήτου, έχουν βελτιώσει την εσωτερική άνεση για 4 ενήλικους επιβάτες, ωστόσο το ιδιαίτερα υψηλό τούνελ της μετάδοσης κλέβει χώρο για τα γόνατα του μεσαίου καθημένου, ενώ και η διάταξη των πίσω θέσεων είναι αποκλειστικά για 2 ενήλικες. 

Σε ό,τι αφορά στο πορτ-μπαγκάζ, εδώ οι άνθρωποι της Lexus δούλεψαν στο χωροταξικό κομμάτι και χώρεσαν τις μπαταρίες της υβριδικής έκδοσης στο κομμάτι του χώρου αποσκευών όπου φιλοξενείται κανονικά η ρεζέρβα, κλέβοντας μόλις 30 λίτρα χωρητικότητας από τα πολύ καλά 480 λτ. των συμβατικών εκδόσεων. Να σημειωθεί πως και έτσι έχουμε αύξηση 72 λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
vw