To ανανεωμένο Ford Fiesta διατηρεί την ευχάριστη οδική του συμπεριφορά και επωφελείται από τον νέο 1.000άρη κινητήρα της Ford.

Ακόμη και υπό πίεση το Ford Fiesta είναι ασφαλές και ουδέτερο στις αντιδράσεις του.

Γνώριμο είναι το εσωτερικό στο Ford Fiesta και ελαφρώς πιο ποιοτικό σε σχέση με το προ-ανανεώσης μοντέλο.

Με καλό τράβηγμα και οικονομία στην κατανάλωση ο 1.0 Ecoboost των 100 ίππων.

Ford Fiesta: Με ελκυστική τιμή στη μικρή κατηγορία και κινητήρα EcoBoost

72.986 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2014)

To ανανεωμένο Ford Fiesta είναι ένα από τα μοντέλα που πέρασε με… άριστα στο μάθημα των «οικονομικών». Το καλύτερο νέο για το Fiesta είναι η τοποθέτηση του βραβευμένου 3κύλινδρου Ecoboost κινητήρα των 1.000 κ.εκ. με απόδοση έως 125 ίππους. Με 4,3 λτ./100 χλμ. και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, ο νέος κινητήρας υπόσχεται χαμηλό κόστος χρήσης. Ο κινητήρας συνδυασμένος με σύστημα start/stop απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Χωρίς κραδασμούς, με αρκετή δύναμη, αλλά κυρίως μεστό τράβηγμα από χαμηλά μέχρι να «τελειώσει» το στροφόμετρο, ο πολιτισμένος κινητήρας δείχνει το ιδανικό ταίρι στο δυναμικό πλαίσιο του Fiesta. Εκτός όμως από τη χαμηλή κατανάλωση, η τιμή απόκτησής του δεν ξεπερνάει το φράγμα των 10.000 ευρώ.

Αναλύοντας λοιπόν τον εξοπλισμό του Ford Fiesta, καταλήξαμε ότι διαθέτει από τους πλουσιότερους εξοπλισμούς στην κατηγορία του σε θέματα άνεσης και ασφάλειας, αφού διαθέτει αερόσακους οροφής και γονάτων οδηγού, το σύστημα MyKey, όπου μπορείς να παραμετροποιήσεις κάποιες λειτουργίες του αυτοκινήτου, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες και έξι ηχεία για το ηχοσύστημα. Το σίγουρο είναι ότι με την τιμή απόκτησης των 9.990 ευρώ και τον εξοπλισμό του στη βασική έκδοση, το μικρό μοντέλο της Ford αποτελεί ένα «more car for your money» αυτοκίνητο.

Το Ford Fiesta είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα για τη Ford. Στα 36 χρόνια του βίου του έχει «καταφέρει» πάνω από 15.000.000 πωλήσεις. Με κύριο γνώρισμα την πολύ καλή εμπορική του πορεία, το Ford Fiesta εμφανίζει υψηλή μεταπωλητική αξία. 

200 διαθέσιμα στοιχεία για FORD  FIESTA
(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto