Η δοκιμή αυτή των 40 χλμ. γίνεται μόνο για το R8.

40 χλμ. σε κάθε νέο R8

6.740 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2018)

Moναδική είναι η πρακτική που ακολουθεί η Audi για το R8 supercar. Τι ακριβώς κάνει;

Μια πρακτική αρκετά ασυνήθιστη αποκαλύφθηκε πως ακολουθεί η Audi για να επιτευχθεί μέγιστος ποιοτικός έλεγχος στα R8 που κατασκευάζει.

Σύμφωνα με δηλώσεις κάποιου υψηλόβαθμου στελέχους της γερμανικής μάρκας, η Audi βάζει κάποιους τεχνικούς της να οδηγήσουν όλα τα νέα R8 σε δημόσιους δρόμους, ώστε να εξεταστούν όλες οι λειτουργίες του αυτοκινήτου, πριν αυτό σταλθεί στον νέο του ιδιοκτήτη.
 
Συγκεκριμένα, οι τεχνικοί πρέπει να ολοκληρώσουν συνολικά περίπου 40 χλμ. για να διαπιστωθεί ότι το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να παραδοθεί. Μάλιστα, η δοκιμασία αυτή λαμβάνει χώρα τόσο στις πόλεις όσο και στην εξοχή ανεξάρτητα αν βρέχει, χιονίζει ή έχει υπερβολική ζέστη. Οι πελάτες πάντως δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το αν το R8 που έχουν παραγγείλει έρθει γρατζουνισμένο αφού κάθε αυτοκίνητο δοκιμάζεται με ειδικό προστατευτικό κάλυμμα.

Η δοκιμή αυτή των 40 χλμ. γίνεται μόνο για το R8, λογικό αν σκεφτεί κανείς πως το supercar αποτελεί το πιο ακριβό μοντέλο της μάρκας με την τιμή του να μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 200.000 ευρώ…

SPRING SEAT
skoda