Το πολυχρηστικό Ford C-MAX έρχεται πλέον με 1.000άρη EcoBoost βενζινοκινητήρα, όντας το πρώτο μικρομεσαίο MPV με τόσο μικρό σε χωρητικότητα μοτέρ. Για αυτούς που αναζητούν περισσότερη ευρυχωρία, υπάρχει και η επιλογή για το 7θέσιο Ford Grand C-MAX με το μακρύτερο αμάξωμα και τις πλαϊνές συρόμενες πόρτες, πάλι και με 1.000άρη κινητήρα.

Η πρακτικότητα των Ford C-MAX και Grand C-MAX είναι δεδομένη, με τα καθίσματα των πίσω σειρών να αναδιπλώνονται ανεξάρτητα, να σηκώνονται προς τα εμπρός και να αφαιρούνται.

Η πρακτικότητα των Ford C-MAX και Grand C-MAX είναι δεδομένη, με τα καθίσματα των πίσω σειρών να αναδιπλώνονται ανεξάρτητα, να σηκώνονται προς τα εμπρός και να αφαιρούνται.

Ford C-MAX & Grand C-MAX: Με 1.000άρη κινητήρα για έως και 7 επιβάτες

30.911 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μικρομεσαίο πολυχρηστικό 
C-MAX της Ford και το «αδελφάκι» του Grand C-MAX έρχονται πλέον και με το βραβευμένο 1.000άρη EcoBoost βενζινοκινητήρα, όντας έτσι τα πρώτα μικρομεσαία MPV με μοτέρ 1,0 λίτρου, αλλά και, στην περίπτωση του Grand C-MAX, το πρώτο 7θέσιο MPV 1,0 λτ. Ο κινητήρας τους, ο 3κύλινδρος turbo EcoBoost, έρχεται στην έκδοση με τους 100 ίππους, αλλά και σε αυτή με τους 125 ίππους. Αμφότερες οι επιλογές διατηρούν χαμηλά την κατανάλωση, στα 5,1 λτ./100 χλμ. για το C-MAX και στα 5,2 λτ./100 χλμ. για το Grand C-MAX. Ακόμη περισσότερη οικονομία προσφέρει ο 1,6 diesel TDCi των 115 ίππων, που καταναλώνει 4,2 λτ./100 χλμ. και 4,6 λτ./100 χλμ. στα C-MAX και Grand C-MAX αντίστοιχα. Στην κορυφή της γκάμας έρχεται ο 1,6 EcoBoost με 150 και 182 ίππους, ο οποίος διακρίνεται για τη λειτουργία του, αλλά και την απόδοσή του (0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 και 8,5 δλ. αντίστοιχα). 

Με άξονα το fun-to-drive στα MPV
To 2003 η Ford λανσάρει το Focus C-MAX και φέρνει το πρώτο πολυχρηστικό μοντέλο, το οποίο προσφέρει μια εξαιρετικά fun-to-drive οδηγική συμπεριφορά, πιστή στο σπορτίφ DNA της μάρκας. Σήμερα, το C-MAX βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του παραμένοντας πιστό στον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα, όμως προσφέροντας επιπλέον ακόμη περισσότερη πρακτικότητα μέσω της ύπαρξης στη γκάμα και 7θέσιας έκδοσης (Grand C-MAX), με πλαϊνές συρόμενες πόρτες. Επιπλέον αυτού και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος, τα τρία καθίσματα της δεύτερης σειράς αναδιπλώνονται ανεξάρτητα, σηκώνονται προς τα εμπρός και αφαιρούνται τελείως, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη να διαμορφώσει ένα εντελώς επίπεδο και πρακτικό χώρο φόρτωσης. Αλλά και από πλευράς σχεδίασης, το C-MAX δεύτερης γενιάς υιοθετεί και ένα άκρως μοντέρνο και καλαίσθητο design, με στοιχεία που τονίζουν το δυναμισμό του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto