Η νέα γενιά της Mercedes C-Class εντυπωσιάζει με την παρουσία της και το τεχνολογικό της υπόβαθρο, ενώ διαθέτει και νέους κινητήρες turbo από 1,6 λτ.

Πολυτέλεια και τεχνολογία συνδυάζονται αριστοτεχνικά στην καμπίνας της νέας Mercedes C-Class.

Mercedes C-Class: Premium Best-Seller

35.135 Επισκέψεις στο άρθρο

Η 4η γενιά της Mercedes C-Class ήρθε στη χώρα μας στις αρχές της άνοιξης και σύντομα, μέσα στο πρώτο 5μηνο του έτους, έχει βοηθήσει το γερμανικό premium μεσαίο να βρεθεί μέσα στις 5 πρώτες θέσεις των πωλήσεων γενικότερα της κατηγορίας. Αρχικά και σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή της, η νέα C-Class διακρίνεται για την κομψότητα των γραμμών της, διαθέτοντας παράλληλα πολλές ομοιότητες με την κορυφαία Mercedes S-Class. Και εκτός από κομψή, η C-Class είναι και ιδιαίτερα αεροδυναμική, με τον αντίστοιχο συντελεστή να πέφτει στο κορυφαίο νούμερο 0,24. Αλλά και στους κινητήρες, η C-Class έρχεται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων μηχανικών συνόλων, που ξεκινούν από τα 1,6 λίτρα με turbo για τη βενζινοκίνητη C 180 (156 PS), αλλά και επίσης από τα 1,6 λίτρα με turbo για τις νέες diesel C 180 BlueTEC με 116 και 136 ίππους (κατανάλωση από 3,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 104 γρ./χλμ.).

Πολυτελής, με μοναδική άνεση και ασφάλεια 
Στο εσωτερικό της νέας C180 διάχυτη είναι η πολυτέλεια και η κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Στους χώρους, η αύξηση των εξωτερικών διαστάσεων και κυρίως το μεγαλύτερο κατά 80 χλστ. μεταξόνιο έχουν ως αποτέλεσμα στο πίσω κάθισμα ακόμη και 3 ενήλικες να κάθονται με χαρακτηριστική άνεση, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει φθάσει συνολικά στα 480 λτ. Στο δρόμο, η νέα Mercedes C-Class διακρίνεται για την κορυφαία άνεση, την υψηλή ηχομόνωση και την ασφάλεια που παρέχει στο ταξίδι, προσφέροντας στους επιβάτες της μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

3  best-seller tips
- Κορυφαία τεχνολογία ασφαλείας και άνεσης
- Υψηλή πολυτέλεια
- Κινητήρες turbo μόνο από 1,6 λίτρα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center