Το νέο Nissan Qashqai λανσαρίστηκε φέτος στην ελληνική αγορά, αποκτώντας μια σαφώς πιο δυναμική και επιβλητική εικόνα σε σχέση με πριν.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει για την αναβαθμισμένη ποιότητα και σχεδίαση, ενώ παρέχει και καλύτερους χώρους για επιβάτες και αποσκευές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η γκάμα των κινητήρων του Nissan Qashqai είναι πλήρης, ξεκινώντας από τον 1,2 turbo βενζινοκινητήρα των 115 ίππων.

Κορυφαία ποιότητα κύλισης και άνεση από το νέο Qashqai, που διακρίνεται για την αίσθηση που προσφέρει στο ταξίδι.

Το Nissan Qashqai, υπό τη σκέπη του συστήματος Nissan Safety Shield, περιβάλει τον οδηγό με αρκετά τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας.

Nissan Qashqai: Ο πρωταθλητής των crossover

35.147 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Nissan Qashqai, το αυτοκίνητο που ουσιαστικά έκανε γνωστά τα crossover στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, έφερε το Φεβρουάριο στη χώρα μας τη 2η γενιά του, χωρίς αυτό να επηρεάσει την κορυφαία εμπορική του πορεία. Τουναντίον, όπως φαίνεται στις πωλήσεις του 5μήνου, το ιαπωνικό crossover διατηρεί τα σκήπτρα της κατηγορίας του. Για να το καταφέρει αυτό, το 2ης γενιάς Qashqai έχει έλθει όντας πιο ποιοτικό, πιο δυναμικό και με καλύτερη άνεση και χώρους από κάθε άλλη φορά, συνοδευόμενο πάντα από την παραδοσιακή αξιοπιστία της Nissan.

Πιο επιβλητικό, αεροδυναμικό και με καλύτερη ποιότητα
Έχοντας μεγαλώσει σε μήκος (+49 χλστ.) και σε πλάτος (+26 χλστ.), αλλά αποκτώντας και μια εντελώς καινούργια και πιο δυναμική εικόνα σε σχέση με πριν, το νέο Qashqai δείχνει σαφώς πιο επιβλητικό σε σχέση με το πρώτης γενιάς μοντέλο. Παράλληλα, η αεροδυναμική του βελτιώνεται και αυτή (συντελεστής cd: 0,32 από 0,36), με αρκετά οφέλη σε κατανάλωση, επιδόσεις και αεροδυναμικό θόρυβο. Στο εσωτερικό του νέου Qashqai η σχεδίαση είναι πιο «γεμάτη» από το παρελθόν, ενώ η ποιότητα κατασκευής αναβαθμίζεται μέσω της χρήσης ακόμη πιο ποιοτικών μαλακών στην αφή υλικών. Περισσότεροι είναι και οι χώροι για τους επιβάτες, ενώ το πορτ-μπαγκάζ αυξήθηκε κατά 20 λτ., φθάνοντας στα 430 συνολικά.

Κινητήρες από 1,2 λτ. και καλύτερη άνεση
Η γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Nissan Qashqai είναι πλήρης και μέσα στα δεδομένα της εποχής. Ξεκινά από τον 1,2 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα των 115 ίππων και συνεχίζει με 2 diesel στα 1,5 και 1,6 λίτρα, με 110 και 130 PS αντίστοιχα. Οι εκδόσεις των 1,2 και 1,5 λτ. είναι αποκλειστικά δικίνητες, ενώ ο 1,6 dCi διαθέτει και τετρακίνητη επιλογή. Στο δρόμο, το νέο Qashqai ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κύλισης και την άνεση από την ανάρτηση, παρέχοντας «ήσυχες» και ευχάριστες μετακινήσεις. Στις στροφές, τα περιθώρια πρόσφυσης είναι υψηλά και οι αντιδράσεις ομαλές, ενώ το ηλεκτρικό τιμόνι έχει καλή αίσθηση και πληροφόρηση. Στο κομμάτι της ασφάλειας τέλος, ξεχωρίζει το Nissan Safety Shield που περιλαμβάνει συστήματα όπως το Front Collision Avoidance (αποφυγή μετωπικής σύγκρουσης), το Driver Attention Support (προειδοποίηση κόπωσης οδηγού), το Traffic Sign Recognition (αναγνώριση οδικών σημάτων) ή το Lane Departure Warning (προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας).

best-seller tips
- Επιβλητικό και πολύ ποιοτικό
- Πολύ οικονομικοί turbo    κινητήρες
- Με σύγχρονη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto