H A-Class Sedan Edition 1 θα είναι διαθέσιμη μόνο για περίπου 12 μήνες.

Η περιορισμένη για χρονικό διάστημα έκδοση έρχεται εξοπλισμένη με τους LED προβολείς υψηλής απόδοσης.

Στο εσωτερικό τα «χάλκινα» διακοσμητικά στοιχεία συνεχίζονται μέσω των ραφών στα πάνελ των θυρών.

A-Class Sedan Edition 1 για ένα χρόνο!

6.796 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2018)

Από τη στιγμή που η Mercedes πραγματοποίησε την επίσημη αποκάλυψη της νέας A-Class Sedan είχε κάνει γνωστό πως για ένα χρονικό διάστημα θα έδινε στη διάθεση του κοινού και μία ειδική έκδοση η οποία πήρε την ονομασία Edition 1 και πλέον έκανε την εμφάνισή της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική φίρμα η A-Class Sedan Edition 1 θα είναι διαθέσιμη μόνο για περίπου 12 μήνες με την τιμή της στην αγορά της Γερμανίας να κοστολογείται 7.021 ευρώ περισσότερο σε σχέση με αυτή της A-Class Sedan για την οποία σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες.
 
Η περιορισμένη για χρονικό διάστημα έκδοση έρχεται εξοπλισμένη με τους LED προβολείς υψηλής απόδοσης, τον φωτισμό περιβάλλοντος 64 χρωμάτων, ένα πολυλειτουργικό δερμάτινο τιμόνι, αλλά και σπορ καθίσματα. Ωστόσο τα χαρακτηριστικά του γερμανικού σεντάν δεν σταματούν εκεί καθώς μέρος του εξοπλισμού του είναι οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με χάλκινα διακοσμητικά χαρακτηριστικά, ενώ η «διαμαντένια» μάσκα έχει πάρει και αυτή θέση στο εμπρόσθιο μέρος.
Στο εσωτερικό τα «χάλκινα» διακοσμητικά στοιχεία συνεχίζονται μέσω των ραφών στα πάνελ των θυρών, ενώ θέση στο ταμπλό καταλαμβάνει και το γραφικό «Edition 1». Να  αναφέρουμε πως η ειδική αυτή έκδοση είναι βασισμένη στην έκδοση AMG Line και έρχεται με σήμανση «Edition» στα μπροστινά φτερά για να υποδείξει περαιτέρω ότι δεν είναι μία συνηθισμένη A-Class Sedan.
 
Τέλος σε ότι αφορά το κομμάτι των μηχανικών συνόλων η Mercedes αναφέρει πως οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιανδήποτε κινητήρα επιθυμούν από αυτούς που προσφέρεται η κανονική A-Class Sedan.

Mercedes
moto