Στα χρώματα του χαμαιλέοντα ντύθηκε μία Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Οι άνθρωποι της εταιρείας ανέβασαν την ισχύ του αυτοκινήτου στους 548 ίππους (από τους 510) και τα 660 Nm.

H Romeo Ferraris σημειώνει πως εκτός από το κιτ για τον twin-turbo V6 κινητήρα, έχει στη διάθεση του κοινού και άλλα πακέτα.

Alfa Romeo Stelvio ντύθηκε «χαμαιλέοντας»

3.494 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2019)

Στα χρώματα του χαμαιλέοντα ντύθηκε μία Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, η οποία πέρασε από τα χέρια των ανθρώπων του βελτιωτικού οίκου Romeo Ferraris. Ωστόσο αυτή δεν ήταν η μοναδική αλλαγή.

Οι άνθρωποι της εταιρείας για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στη νέα εμφάνιση του ιταλικού SUV, μέσω των κατάλληλων μετατροπών ανέβασαν την ισχύ του αυτοκινήτου στους 548 ίππους (από τους 510) και τα 660 Nm. Τα νέα αυτά δεδομένα καθιστούν ικανή τη Stelvio να φτάσει ακόμα και τα 290 χλμ./ώρα, αριθμός ελαφρώς μεγαλύτερος από τα 283 χλμ./ώρα του εργοστασιακού μοντέλου.
Εκτός από το εξωτερικό μέρος που παραπέμπει σε χαμαιλέοντα, αξίζει να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι του έργου εξόπλισαν το SUV με ζάντες OZ 20 ιντσών σε σχέδιο 10 ακτινών. Στις αλλαγές προσθέστε ακόμα ένα σετ ελατηρίων που χαμηλώνει την απόσταση της Stelvio από το δρόμο, ενώ ένα νέο σύστημα εξάτμισης Ragazzon προσφέρει μεταξύ άλλων καλύτερο ήχο.
 
Τέλος η Romeo Ferraris σημειώνει πως εκτός από το κιτ για τον twin-turbo V6 κινητήρα, έχει στη διάθεση του κοινού και άλλα πακέτα, ικανά για να αναβαθμίσουν τις μικρότερες εκδόσεις του μοντέλου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε άλλες αγορές.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto