Στο περίπτερο της Mazda στην έκθεση του Τόκιο, τα φώτα έπεσαν στο πρωτότυπα Kai και Vision Coupe, όμως τη θέση του είχε και το αναβαθμισμένο ΜΧ-5 για το 2018.

Η soft-top έκδοση προσφέρεται με ένα σπέσιαλ πακέτο που περιλαμβάνει μια σκούρα κόκκινη κουκούλα, δέρματα Nappa και τροχούς BBS.

Η έκδοση Retractable Fastback αποκτά την επιλογή για μαύρη hard-top οροφή.

Η Mazda προσέθεσε υλικό ηχομόνωσης, αλλά έκανε και πιο ευανάγνωστες τις ενδείξεις στους μετρητές. Τα υφασμάτινα καθίσματα είναι θερμαινόμενα.

Αλλαγές για το Mazda MX-5

3.555 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2017)

To τελευταίο Mazda MX-5 για τους άλλους είναι ακόμα «νέο», για εμάς πάλι παραμένει «άγνωστο». Όπως και να έχει, το ιαπωνικό roadster εμφανίζεται αναβαθμισμένο στο «σπίτι» του, στην έκθεση του Τόκιο.

Σίγουρα, στο περίπτερο της Mazda στην έκθεση του Τόκιο, τα φώτα έπεσαν στο πρωτότυπα Kai και Vision Coupe, όμως τη θέση του είχε και το αναβαθμισμένο ΜΧ-5, το οποίο για το 2018 επαναρυθμίζει τις χρωματικές επιλογές του.
 
Η soft-top έκδοση προσφέρεται με ένα σπέσιαλ πακέτο που περιλαμβάνει μια σκούρα κόκκινη κουκούλα, δέρματα Nappa και τροχούς BBS. Επιπλέον η έκδοση Retractable Fastback αποκτά την επιλογή για μαύρη hard-top οροφή.
   
Ακόμα, η Mazda προσέθεσε υλικό ηχομόνωσης, αλλά έκανε και πιο ευανάγνωστες τις ενδείξεις στους μετρητές. Τα υφασμάτινα καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ στοιχεία όπως το stop/start και η ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, είναι πλέον μέρος του εξοπλισμού. Το ίδιο και τα προσαρμοζόμενα φώτα LED.
 
Προς το παρόν, οι πιο πάνω αναβαθμίσεις αφορούν στην ιαπωνική αγορά, όπου το ΜΧ-5 αποκαλείται απλά «Mazda Roadster». Σταδιακά, κάποια από αυτά τα στοιχεία, αν όχι όλα, θα περάσουν και στα μοντέλα άλλων αγορών. Στην Ελλάδα, πάλι…

Toyota
moto