Το πλήρες πακέτο κοστίζει σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο 98.900 ευρώ.

Το πλήρες πακέτο κοστίζει σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο 98.900 ευρώ.

«Αμαρτωλό» Jeep Grand Cherokee με 620 PS

4.639 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Γερμανικός βελτιωτικός οίκος έδωσε την δική του λύση σε όσους επιθυμούν την Trackhawk έκδοση του μοντέλου αλλά δεν μπορούν να την προμηθευτούν. Διαβάστε τι έκανε.

Η Jeep μπορεί να έχει παρουσιάσει και επίσημα το Grand Cherokee Trackhawk, ωστόσο δεν το έχει κάνει διαθέσιμο ακόμα και όλες τις αγορές της Ευρώπης. Αν ωστόσο κάποιος επιθυμεί να το αποκτήσει, μια γερμανική εταιρεία βελτιώσεων προσφέρει την δική της λύση. Δεν πρόκειται βέβαια να εισάγει κάποιο μοντέλο αλλά είναι πρόθυμη να πουλήσει το δικό της Grand Cherokee ST με ιπποδύναμη που φτάνει αυτή του Trackhawk.

O oίκος German Motors & Engineering ανέπτυξε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο σε συνεργασία με την Edelbrock που χάρη στις αναβαθμίσεις που λαμβάνουν χώρα στο 6,4 λίτρων κινητήρα, η ιπποδύναμη του φτάνει τα 620 άλογα και τα 756 Nm ροπής κάνοντας το περίπου 30% πιο γρήγορο από το εργοστασιακό SRT. Στο V8 μοτέρ έχει τοποθετηθεί ένας κομπρέσορας 2,65 λίτρων, ενώ ακόμα το μηχανικό σύνολο εξοπλίζεται με ένα νέο intercooler, καινούριο ανοξείδωτο σύστημα εξάτμισης από ατσάλι με ανθρακονημάτινες ή γυαλιστερές απολήξεις εξάτμισης.
 
Παράλληλα, έχουν γίνει μια σειρά από διαφοροποιήσεις στην ανάρτηση καθώς έχουν αντικατασταθεί νέα σπορτίφ ελατήρια ενώ πλέον η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος μειώνεται κατά 15 χλστ. μπροστά και κατά 30 χλστ. πίσω. Τέλος, προσφέρονται 22άρες σφυρήλατες ζάντες με ελαστικά Continental Sport Contact 6 ή τις πιο προσιτές οικονομικά 20άρες με εργοστασιακά ελαστικά.

Το πλήρες πακέτο κοστίζει σύμφωνα με τον βελτιωτικό οίκο 98.900 ευρώ. Σύντομα πάντως η εταιρεία θα παρουσιάσει και ακόμα πιο ισχυρά πακέτα για το ίδιο μοντέλο με την ιπποδύναμη να φτάνει τόσο τους 850 όσο και τους 1.000 ίππους.

LEASING APRILIOS
skoda