4 φωτογραφίες »

Αναβαθμισμένη έρχεται πλέον η Bentley Flying Spur.

Αναβάθμισε την Flying Spur η Bentley

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2021)

Στην αναβάθμιση της Flying Spur μέσα και έξω προχώρησε η Bentley, προσφέροντας στο μοντέλο μεταξύ άλλων μία πιο ήσυχη καμπίνα, επιπλέον στάνταρ τεχνολογία, αλλά και περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Η Bentley Flying Spur βρίσκεται εδώ και περίπου ένα χρόνο στις αγορές, όμως η βρετανική εταιρεία πήρε την απόφαση να βελτιώσει αλλά και να ενισχύσει μέσα και έξω το μοντέλο με περισσότερες επιλογές, κάνοντάς το ακόμα πιο ελκυστικό.

 
Βασικό χαρακτηριστικό της αναβαθμισμένης Flying Spur αποτελεί πλέον η πιο ήσυχη καμπίνα. Χάρη στη διαδικασία σχεδίασης «Virtual Prototyping», οι άνθρωποι της μάρκας δημιούργησαν ψηφιακά πρωτότυπα για τον εντοπισμό τυχόν ανεπιθύμητων θορύβων, χωρίς να χρειαστεί να κατασκευάσουν ένα πραγματικό μοντέλο. Η Bentley ισχυρίζεται ότι η πρωτοποριακή διαδικασία τους επέτρεψε να βελτιστοποιήσουν τουλάχιστον 40 εξαρτήματα, διασφαλίζοντας τη χρήση των σωστών ηχομονωτικών υλικών στις σωστές τοποθεσίες.
 
Από κει και πέρα, η Flying Spur έρχεται πλέον με περισσότερο βασικό εξοπλισμό. Μέρος αυτού αποτελεί το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, η δυνατότητα ανοίγματος του πορτμπαγκάζ χωρίς χέρια, περισσότερα συστήματα ασφαλείας, φωτισμό καλωσορίσματος καθώς και το σύστημα ιονισμού του αέρα καμπίνας. Η Bentley πρόσθεσε επίσης το νέο εξωτερικό χρώμα Cambrian Gray, επεκτείνοντας την τυπική παλέτα χρωμάτων της Flying Spur στα 63 χρώματα.
 
Παράλληλα να σημειωθεί πως στην καμπίνα προσφέρονται νέες επιλογές ξύλινης επένδυσης, ενώ σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν έγινε κάποια αλλαγή. Έτσι το βρετανικό πολυτελές σεντάν θα είναι διαθέσιμο είτε με τον 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα 550 ίππων, είτε με τον W12 6,0 λίτρων των 635 ίππων.

Mercedes
test center