2 φωτογραφίες »

«Συνελήφθη» στους δρόμους της Γερμανίας να κινείται η ανανεωμένη Mercedes GLA, με το πρωτότυπο που βλέπουμε στο κατασκοπευτικό video να έχει διώξει το μεγαλύτερο μέρος του καμουφλάζ του.

Ανανεωμένη Mercedes GLA

3.811 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/11/2016

Δείτε σε κατασκοπευτικό video την ανανεωμένη Mercedes GLA που ετοιμάζεται για του χρόνου και μάθετε όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που την αφορούν.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

H Mercedes-Benz ετοιμάζει το καθιερωμένο facelift που πραγματοποιείται στη μέση περίπου της «ζωής» όλων των μοντέλων. Αυτή τη φορά σειρά έχει το πρώτο της compact crossover, η GLA, η ανανεωμένη εκδοχή της οποίας θα λανσαριστεί του χρόνου.
 
Το εν λόγω μοντέλο «συνελήφθη» στους δρόμους της Γερμανίας να κινείται, με το πρωτότυπο που βλέπουμε στο κατασκοπευτικό video να έχει διώξει το μεγαλύτερο μέρος του καμουφλάζ του, κρατώντας μονάχα μερικές λωρίδες βινυλίου μπροστά και πίσω.
Σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, η ανανεωμένη Mercedes GLA θα έχει ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώμα, τροποποιημένη μάσκα και «πειραγμένους» προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό, κατά τα γνωστά θα αλλαχτούν επιμέρους στοιχεία, ενώ αναβαθμισμένες θα είναι και οι δυνατότητες συνδεσιμότητας.
 
Πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα για αλλαγές στη γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης GLA. Ωστόσο, αν ακολουθήσει το παράδειγμα της A-Class στην οποία στηρίζεται, θα αποκτήσει νέα βασική έκδοση βενζίνης 1.600 κ.εκ., την Mercedes GLA 160 των 102 ίππων.

41 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  GLA

Tags: MERCEDES GLA