Το ανανεωμένο Audi Q3 ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, όντας πολύ δυναμικό και επιθετικό μέσω των έντονων ακμών του αμαξώματος.

Οι ζάντες 19 ιντσών του Q3 S line competition έρχονται με μαύρο φινίρισμα χαρίζοντάς του πιο σπορτίφ χαρακτήρα.

Το εσωτερικό διακοσμείται από λεπτομέρειες σε μαύρη λάκα πιάνου, ενώ στα δερμάτινα καθίσματα υπάρχει προαιρετική επιλογή Alcantara και Nappa.

Ανανεωμένο Audi Q3

8.516 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2016)

H Audi παρουσίασε επίσημα την ανανεωμένη έκδοση του Q3 η οποία έρχεται με αλλαγές στη σχεδίαση συνεχίζοντας την πορεία του με την ίδια γκάμα κινητήρων. Επίσης για πρώτη φορά το βλέπουμε σε σπορ έκδοση S line competition.

Το Q3 όντας το σημαντικότερο από τα crossover αυτοκίνητα της Audi ανανεώνεται σχεδιαστικά προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του και παράλληλα να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό για το κοινό. Στο αισθητικό κομμάτι ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της Audi, όντας πολύ δυναμικό και επιθετικό μέσω των έντονων ακμών του αμαξώματος.

Επιπλέον, παρατηρούνται μεγαλύτεροι αεραγωγοί στον προφυλακτήρα εμπρός, ενώ η χαρακτηριστική μαύρη γυαλιστερή εξάγωνη γρίλια, που φιλοξενεί το λογότυπο της μάρκας πλέον εκτείνεται μέχρι τα φωτιστικά σώματα δίνοντας μια αίσθηση μεγαλύτερου βάθους στη μάσκα. Οι ζάντες του Q3 S line competition είναι 19 ιντσών με μαύρο φινίρισμα χαρίζοντάς του ένα πιο σπορτίφ χαρακτήρα. 

Δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια οι σχεδιαστές της Audi επέλεξαν να χωρίσουν με οριζόντιες γραμμές τους εμπρός αεραγωγούς, ενώ παράλληλα επέλεξαν για τα σπόιλερ, τις ράγες οροφής, την αεροτομή και τους πλαϊνούς καθρέπτες το μαύρο γυαλιστερό χρώμα, που συναντάμε και στη μάσκα.


Περνώντας στο εσωτερικό, το Q3 επιδεικνύει τον δυναμικό του χαρακτήρα, με κύρια χαρακτηριστικά την minimal σχεδίαση, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει ριζικές αλλαγές. Το εσωτερικό διακοσμείται από λεπτομέρειες σε μαύρη λάκα πιάνου, ενώ στην S line competition έκδοση χαρακτηριστικά είναι τα δερμάτινα καθίσματα, που φιλοξενούν το λογότυπο «S line» στην πλάτη. Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι διατίθεται προαιρετικά η επιλογή για συνδυασμό δέρματος Alcantara και Nappa. 

Τα μοντέλα τα οποία θα εξοπλίζονται με S tronic κιβώτιο ταχυτήτων θα έχουν πεντάλ και υποπόδιο κατασκευασμένα από ατσάλι, ενώ εκείνα με μηχανικό κιβώτιο θα διατίθενται με πεντάλ αλουμινίου και επενδεδυμένο με δέρμα επιλογέα ταχυτήτων. Ακόμη, ο σπορ χαρακτήρας του crossover μοντέλου ενισχύεται από το flat bottomed τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με το λογότυπο S line στο κάτω μέρος, καθώς επίσης και κάποιες ενθέσεις αλουμινίου οι οποίες είναι διάσπαρτες στο ταμπλό και τα χειριστήρια.

Σε ό,τι αφορά τέλος την παλέτα των μηχανικών συνόλων που θα εξοπλίζουν το ανανεωμένο Audi Q3, θα είναι ίδια με εκείνα του προκατόχου του, με το εμπορικό του ντεμπούτο να έχει τοποθετηθεί χρονικά μέσα στο φθινόπωρο στις αγορές της Ευρώπης. Το κόστος κτήσης του ανανεωμένου Q3 ξεκινά από τις 30.100 ευρώ, ενώ για την έκδοση S line competition ανέρχεται στις 33.050 ευρώ, αρχικά για την αγορά της Γερμανίας.

Toyota
moto