4 φωτογραφίες »

Aνανεωμένο Audi SQ2

8.768 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

O δίλιτρος TFSI συνεχίζει να αποδίδει 300 άλογα αλλά η μάρκα δεν δίστασε να «πειράξει» την εμφάνιση του SQ2 και να του προσφέρει, επίσης, περισσότερο εξοπλισμό.


Το ανανεωμένο SQ2, την πιο ισχυρή έκδοση του Q2, παρουσίασε η Audi, προσφέροντας στο μοντέλο ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση και πιο πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό μέσα στην καμπίνα.

Ξεκινώντας από το μηχανοστάσιο, αφού μιλάμε για ένα αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων, η ισχύς πηγάζει από τον ίδιο 2λιτρο TFSI κινητήρα απόδοσης 300 ίππων και 400 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα 7τάχυτο S tronic αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η επίδοσή του στο 0-100 είναι 4,9 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα ορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.

Στο κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης, το SQ2 ξεχωρίζει χάρη στα νέα γραφικά που έχει στα φώτα, με την Audi να προσφέρει προαιρετικά τα καινούρια Matrix LED φωτιστικά σώματα, τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και την ελαφρώς αλλαγμένη γρίλια. Η οροφή δίνει πόντους στον σπορ λουκ του γερμανικού crossover ενώ οι τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης προειδοποιούν και τον πιο αδαή πως δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε Q2.

Η καμπίνα του του ανανεωμένου SQ2 εξοπλίζεται τώρα με αυτόματο σύστημα κλιματισμού, πολυλειτουργικό τιμόνι, σπορ καθίσματα, Virtual Cockpit με σύστημα πλοήγησης ΜΜΙ και πλήθος άλλων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας από την τεράστια φαρέτρα που έχει στην διάθεσή της η μάρκα, ανάλογα φυσικά με το ποσό που θέλει κανείς να ξοδέψει σε προαιρετικό εξοπλισμό.

Οι τιμές του ανανεωμένου Audi SQ2 ξεκινούν στην Γερμανία από 45.700 ευρώ.
 

Toyota
test center