Την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Jeep Renegade πραγματοποίησε η φίρμα.

Οι πωλήσεις ξεκινούν τον Σεπτέμβριο.

Ανανεωμένο Jeep Renegade

7.827 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Την επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Jeep Renegade πραγματοποίησε η φίρμα, προσφέροντας τρεις νέους κινητήρες αλλά και βελτιωμένη εμφάνιση.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση το κομψό και εντυπωσιακό στυλ του Renegade έχει δεχτεί μία σειρά από βελτιώσεις, παίρνοντας νέους προβολείς και LED φώτα ημέρας, ενώ ο προφυλακτήρας έχει επανασχεδιαστεί με μια πιο επιθετική μπροστινή ποδιά και επανατοποθετημένα φώτα ομίχλης. Τα νέα οπίσθια φωτιστικά σώματα τύπου «Χ» θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του πίσω μέρους, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά προσφέρονται επτά διαφορετικές επιλογές τροχών, οι διαστάσεις των οποίων κυμαίνονται από 16 έως 19 ίντσες για πρώτη φορά.
 
Αν και η μικρή ανανέωση που έχει δεχτεί το εξωτερικό μέρος είναι αισθητή, δεν συμβαίνει το ίδιο και στη καμπίνα. Μοναδική αλλαγή σχεδιασμού είναι η νέα κεντρική κονσόλα που έχει ενσωματωμένη μία θέση για το κινητό τηλέφωνο, νέους αποθηκευτικούς χώρους και νέες θήκες για ποτήρια. Aλλες αλλαγές δεν υπάρχουν, ωστόσο ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από διάφορες επιλογές σχεδίων και χρωμάτων.
 
Επιπλέον να σημειωθεί πως το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης παραμένει σε μεγάλο βαθμό το ίδιο, με τις διαθέσιμες επιλογές οθόνης αφής 5 ιντσών και 8,4 ιντσών να είναι ακλόνητες, ωστόσο η τελευταία επιλογή διαθέτει πλέον τη δυνατότητα σύνδεσης του smartphone μέσω των Apple CarPlay και Android Auto.
Η μεγαλύτερη αλλαγή συμβαίνει στους κινητήρες, όπου η Jeep προσφέρει τρεις νέες επιλογές. Η πρώτη αφορά τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου που προσφέρει 120 ίππους και 190 Nm ροπής, αποστέλλοντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Πάνω από αυτόν βρίσκεται ο νέος τετρακύλινδρος κινητήρας 1.3 λίτρων που προσφέρεται σε δύο εκδόσεις και συγκεκριμένα με 150 ή 180 άλογα και 270Nm ροπή και συνοδεύονται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Στους πετρελαιοκινητήρες παραμένουν οι επιλογές των 1,6 λίτρων και 2,0 λίτρων, ωστόσο σύμφωνα με τη φίρμα έχουν ενημερωθεί για να βαδίζουν σύμφωνα με τον κανονισμό εκπομπών ρύπων Euro 6 / D.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ανανεωμένο Renegade, όπως συνηθίζει προσφέρει στους κατόχους του σύστημα τετρακίνησης, ενώ σε ότι αφορά τις πωλήσεις ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, με τέσσερις εκδόσεις να είναι οι επιλογές και συγκεκριμένα οι Sport, Longitude, Limited και Trailhawk.

ELASTIKA 2024
moto