Tα ανανεωμένα A4 σεντάν και Α4 Avant παρουσίασε η Audi.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρές.

Tα ανανεωμένα A4 σεντάν και Α4 Avant παρουσίασε η Audi.

Tα ανανεωμένα A4 σεντάν και Α4 Avant παρουσίασε η Audi.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι μικρές.

Ανανέωση για Audi A4 σεντάν & A4 Avant

7.052 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2018)

H Αudi αποφάσισε να φρεσκάρει τα A4 και A4 Avant προσφέροντας τους ελαφρώς διαφοροποιημένη εμφάνιση και ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο. Γνωρίστε τα.

Tα ανανεωμένα A4 σεντάν και Α4 Avant παρουσίασε η Audi προσφέροντας τους ελαφρώς φρεσκαρισμένη εμφάνιση και ένα νέο εξοπλιστικό πακέτο S line competition, ενώ δεν φαίνεται να έχει γίνει κάποια αλλαγή στην παλέτα των μηχανικών συνόλων.

Εμφανισιακά λοιπόν, τα δύο μοντέλα υιοθετούν νέους προφυλακτήρες με διαφορετικούς αεραγωγούς, νέα σχεδίαση στους τροχούς, οι οποίοι θα προσφέρονται από 16 έως 19 ίντσες, και μερικώς διαφοροποιημένη γρίλια, με την Audi να ισχυρίζεται πως οι αλλαγές αυτές δίνουν στα δύο μοντέλα μεγαλύτερο δυναμισμό και σπορτίφ χαρακτήρα. Και στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρές και περιλαμβάνουν νέο πίσω προφυλακτήρα και τραπεζοειδείς αντί για στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης.
 
Σε ό,τι αφορά το εξοπλιστικό πακέτο S line competition, αυτό περιλαμβάνει επιπλέον κάποιες νέες λεπτομέρειες στον μπροστινό προφυλακτήρα, ένα πίσω RS σπόιλερ στο A4 Avant, το έμβλημα της μάρκας χαμηλά στις πίσω θύρες, νέο Turbo Blue χρώμα ενώ τέλος θα προσφέρεται μεταξύ άλλων αποκλειστικά με 19άρες ζάντες Audi Sport, κόκκινες δαγκάνες, πιο σφικτή ανάρτηση κ.α.

Πληροφορίες για τις τιμές δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν. Οι πρώτες παραγγελίες των ανανεωμένων Audi A4 σεντάν και Α4 Avant θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, τουλάχιστον για την αγορά της Γερμανίας.

ELASTIKA 2024
moto