5 φωτογραφίες »

Η εν λόγω έκδοση έχει μήκος 5.056 χιλιοστά και προσφέρεται στην αγορά της Κίνας.

Ανανέωση και για την επιμηκυμένη Mercedes E-Class

2.387 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2020)

Η ανανεωμένη Mercedes E-Class έχει παρουσιαστεί εδώ και κάποιους μήνες, αλλά σήμερα η γερμανική μάρκα πραγματοποίησε την πρεμιέρα της ανανεωμένης έκδοσης της E-Class με το μακρύ μεταξόνιο, ένα μοντέλο που αφορά τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του κόσμου, αυτή της Κίνας.

Η εν λόγω έκδοση έχει μήκος 5.056 χιλιοστά, ενώ η απόσταση μεταξύ των αξόνων αυξάνεται κατά 140 χιλιοστά σε σχέση με την τυπική E-Class. Στην πραγματικότητα το ανανεωμένο μοντέλο είναι κατά 22 χιλιοστά μεγαλύτερο από το προ-facelift, που έθεσε προς πώληση η Mercedes στην ασιατική χώρα πριν από τέσσερα χρόνια.
 
Η ανανέωση της επιμηκυμένης E-Class έχει επηρεάσει και το εσωτερικό, όπου διαθέτει μία νέα κεντρική κονσόλα με ενσωματωμένη οθόνη αφής και ένα ζευγάρι θύρες USB. Όπως συμβαίνει με την παγκόσμια E-Class, η κινεζική έκδοση εξοπλίζεται με το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX και λαμβάνει τους τελευταίους Multibeam LED προβολείς τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes E-Class δεν είναι το μοναδικό μοντέλο που πωλείται σε έκδοση μεγαλύτερου μεταξονίου. Η γερμανική φίρμα διαθέτει παρόμοια διαμόρφωση και για τη C-Class, ενώ κατά το παρελθόν έχουμε δει μια αντίστοιχη GLC, μία A-Class αλλά και μια ισχυρή A-Class AMG 35.
 
Τέλος στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου, το ντεμπούτο της έκανε και η V-Class η οποία όπως επισημαίνει η Mercedes είναι κατασκευασμένη «στην Κίνα για την Κίνα».  

Toyota
moto