Τα πίσω φωτιστικά σώματα της νέας CLA.

Αποκαλυπτικό teaser για νέα Mercedes CLA

3.322 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/1/2019

Η νέα CLA θα κάνει αύριο ντεμπούτο και αυτό είναι το τελευταίο teaser που δημοσίευσε η μάρκα. Δείτε το.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

To τελευταίο, πιθανότατα, teaser πριν την αυριανή παρουσίαση της δεύτερης γενιάς Mercedes CLA αποκάλυψε πριν λίγο η γερμανική μάρκα και σε αντίθεση με τα προηγούμενα, είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Το μικρής διάρκειας video δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό της φίρμας στο Facebook και δίνει μια πρώτη γεύση τόσο για την εξωτερική εμφάνιση της νέας CLA όσο και για τον εσωτερικό διάκοσμο του εν λόγω αυτοκινήτου.

Αν και η Mercedes προσφέρει και την A-Class σεντάν, αποφάσισε να προσφέρει και την CLA θέλοντας να καλύψει πλήρως την κατηγορία, την στιγμή που η BMW κάνει κάτι παρόμοιο με την Σειρά 1 σεντάν και την Σειρά 2 Gran Coupe. Η CLA πάντως αναμένεται να είναι πιο ικανή σε επιδόσεις, μεγαλύτερη σε χώρους, πιο άνετη και πιο πολυτελής.
 
Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως στο teaser εμφανίζεται η Edition 1 CLA που θα είναι διαθέσιμη μόνο για τον πρώτο χρόνο παραγωγής και εκτός από το ότι θα εξοπλίζεται με πλούσιο εξοπλισμό, θα προσφέρεται και με κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά. H οικογένεια των μοτέρ λέγεται πως θα είναι ίδια με αυτή της A-Class σεντάν ενώ η AMG CLA 35 έκδοση θα δανειστεί παρομοίως τον 2λιτρο turbo κινητήρα των 306 ίππων και των 400 Νm ροπής. Φυσικά, η Mercedes θα προσφέρει αργότερα και την AMG CLA 45 με την ιπποδύναμη της να εκτιμάται ότι θα φτάσει πάνω από τα 400 άλογα.

Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν αύριο.

33 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  CLA

Tags: MERCEDES CLA