Η Rapide με τον V12 κινητήρα θα σταματήσει σύντομα, καθώς του χρόνου θα λανσαριστεί η ηλεκτρική RapidE. Στη συνέχεια τη θέση της στη γκάμα της Aston Martin θα πάρουν η DBX και ένα νέο sedan της Lagonda.

Η Aston Martin παρουσίασε την RapidE ως concept στα τέλη του 2015. Δεν ξέρουμε αν οι Βρετανοί θα παραμείνουν πιστοί στη σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής, ούτε αν θα παραμείνουν οι περίπου 800 ίπποι…

Aston Martin Rapide τέλος

4.094 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Η Aston Martin Rapide όπως την ξέρουμε με τον V12 κινητήρα της, ετοιμάζεται να περάσει στην ιστορία, υποκύπτοντας στην ηλεκτρική γοητεία. Δείτε τι ετοιμάζουν οι Βρετανοί με την RapidE, την DBX, αλλά και το νέο sedan της Lagonda.

Η Aston Martin επιβεβαίωσε πως η Rapide με τον V12 κινητήρα θα σταματήσει σύντομα, δίνοντας χώρο σε μία ηλεκτρική έκδοση. Το αφεντικό της βρετανικής φίρμας, Andy Palmer, είπε σε συνέντευξή του πως η Rapide αρχικά θα αντικατασταθεί από την ηλεκτρική RapidE. Στη συνέχεια τη θέση της στη γκάμα της Aston Martin θα πάρουν εμμέσως το crossover DBX και ένα νέο sedan με τα σήματα της Lagonda.
   
Η Aston παρουσίασε την RapidE ως concept στα τέλη του 2015. Δεν ξέρουμε αν οι Βρετανοί θα παραμείνουν πιστοί στη σχεδίαση του μοντέλου παραγωγής, πάντως αν παραμείνει η ισχύς των περίπου 800 ίππων, θα διαλύει ακόμα και την Rapide AMR των 600 ίππων.
 
Ο κος Palmer υποσχέθηκε πως η RapidE θα είναι στην αγορά του χρόνου και πως η DBX θα ακολουθήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2019. Αν και ακόμα είναι νωρίς, πιθανολογείται πως το νέο μοντέλο της Lagonda θα κάνει ντεμπούτο στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

Hyundai
vw