Στη διάθεση του αγοραστικού κοινού βρίσκεται από σήμερα το νέο Audi Α1 Sportback που διευρύνει προς τα κάτω τη βασική του έκδοση.

Audi Α1 Sportback με κάτω από 20.000 ευρώ

6.738 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2019)

Στη διάθεση του αγοραστικού κοινού βρίσκεται από σήμερα το νέο Audi Α1 Sportback που διευρύνει προς τα κάτω τη βασική του έκδοση, όπως και τα A3 Sportback, A3 Sport Sedan και Q3 στην έκδοση Business.

Ξεκινώντας από το νέο Audi Α1, στη βασική του έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου απόδοσης 95 ίππων, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων το μοντέλο ξεκινά από τις 19.950 ευρώ.

Ταυτόχρονα, νέα μειωμένη τιμή ισχύει και για το Q2 1.0 TFSI με το βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου και το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Το μοντέλο διατίθεται πλέον στα 22.430 ευρώ, διαθέτοντας και το πρόσθετο πακέτο εξοπλισμού Comfort, που προσφέρεται χωρίς χρέωση και περιλαμβάνει αυτόματο 2-ζωνικό κλιματισμό, εμπρός υποβραχιόνιο και εξωτερικούς καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους. 
 
Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες, η Audi παρουσιάζει και τις εκδόσεις Business για τα A3, Q2 και Q3. Οι εκδόσεις Business σύμφωνα με τη μάρκα είναι ιδανικές για στελέχη που δικαιούνται εταιρικό αυτοκίνητο. Προσφέρουν ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό χωρίς επιπλέον χρέωση, σε ειδικά μελετημένους συνδυασμούς ώστε τα μοντέλα να μην υπερβαίνουν τα - ανά κατηγορία - όρια που έχει καθορίσει η Πολιτεία για τη φορολόγηση των χρηστών εταιρικών αυτοκινήτων.

Τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI διατίθενται με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6-σχέσεων, με προτεινόμενη τιμή λιανικής 22.430 ευρώ. Το Q2 Business 30 TDI S tronic, με αυτόματο κιβώτιο κοστίζει 27.990 ευρώ.

Τέλος, όσον αφορά στο ολοκαίνουργιο Q3, διατίθεται και στην έκδοση Business, καθιστώντας το ιδανική επιλογή και για εταιρικούς χρήστες. Το Q3 Business 35 TDI S tronic ξεκινά από τις 37.590 ευρώ.

Mercedes
moto