Ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου είναι μοχλός δεξιά του τιμονιού.

Κομψό και μοντέρνο το εσωτερικό της C-Class, που διαθέτει υψηλά ποιοτικά στάνταρ συναρμογής και φινιρίσματος.

Το minimal εσωτερικό του Α4 έχει έναν high-tech προσανατολισμό και ξεχωρίζει σε ποιότητα και premium αίσθηση.

Όλα τα λεφτά ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Audi Virtual Cockpit.

Τύπου joystick ο επιλογέας για το ημιαυτόματο κιβώτιο S-Tronic.

Εσωτερικά: Περιβάλλον πολυτέλειας

53.966 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2016)

H καμπίνα του Audi A4 είναι το κάτι άλλο, τόσο σε design, όσο και σε τεχνολογία! Η ποιότητα βρίσκεται στο πάνω άκρο της κατηγορίας, με ακριβά υλικά, πολυτελές φινίρισμα και απαράμιλλη συναρμογή.
Παράλληλα το εσωτερικό βγάζει έναν ιδιαίτερο high-tech χαρακτήρα (όλα τα λεφτά ο εντελώς ψηφιακός πίνακας οργάνων Audi Virtual Cockpit) που και εντυπωσιάζει και δικαιολογεί απόλυτα τον premium χαρακτήρα του μοντέλου.
Η ποιότητα υλικών, το φινίρισμα και η συναρμογή είναι υπεράνω κριτικής. Εντυπωσιακής ποιότητας και ευκρίνειας είναι η νέα οθόνη για το σύστημα infotainment, που λειτουργεί και με φωνητικές εντολές. Ξεχωριστός είναι ο και ο επιλογέας-joystick για το αυτόματο κιβώτιο στη βάση της κεντρικής κονσόλας.
Από την άλλη, το εσωτερικό της C-Class διαθέτει πολύ όμορφη αισθητική, ενώ την παράσταση κλέβει και ο διακόπτης του συστήματος πολυμέσων COMMAND, που παρέχει (έξτρα) και λειτουργία αφής.
Στο ποιοτικό κομμάτι, τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ακολουθούν φυσικά τα γνωστά, υψηλά ποιοτικά στάνταρ της Mercedes, ενώ το φινίρισμα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.
Σε τελική ανάλυση όμως και συγκριτικά με το Α4, το ταμπλό δεν φαίνεται το ίδιο πολυτελές κυρίως λόγω της χρήσης πολλών γυαλιστερών υλικών. Ούτε εδώ υπάρχει οθόνη αφής για τον χειρισμό του συστήματος infotainment, ενώ ο επιλογέας του κιβωτίου είναι μοχλός στην κολώνα του τιμονιού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
OPEL