7 φωτογραφίες »

Απόλυτα συντεταγμένη στην premium φιλοσοφία είναι η ποιότητα στο εσωτερικό του Audi Q3 Sportback, με τον διάκοσμο να είναι ωστόσο πιο «λιτός» συγκριτικά.

Εσωτερικό: «Σκίζουν» σε ποιότητα, πιο πρακτικό το Q3 Sportback

41.277 Επισκέψεις στο άρθρο (29/4/2020)

H εικόνα στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων είναι premium σε κάθε λεπτομέρεια με τις διαφορές να εντοπίζονται στο ύφος, που θέλει να προσδώσει ο κάθε κατασκευαστής στο εκάστοτε αυτοκίνητο. Το Audi Q3 Sportback για παράδειγμα ακολουθεί την λογική της συγκρατημένης σχεδίασης, όπως και στο απλό Q3 από όπου έρχεται αυτούσιο, με τον διάκοσμο να είναι μεν ευχάριστος και σύγχρονος αλλά χωρίς να εκφράζει κάτι το ιδιαίτερο. Η ποιότητα κατασκευής πάντως είναι συγκλονιστική, ενώ η ένθεση υλικού τύπου «αλκαντάρα» στο ταμπλό κερδίζει τις εντυπώσεις, όπως και οι ψηφιακές οθόνες σε πίνακα οργάνων και ταμπλό.

Και η BMW X2 με τη σειρά της, δεν ξεφεύγει από τα σχεδιαστικά πλαίσια της Χ1, παραμένοντας τυπικά «αυστηρή» στο εσωτερικό της και άρτια κατασκευαστικά. Τα σκουρόχρωμα υλικά είναι επίσης άριστης ποιότητας και έχουν κορυφαία συναρμογή, ενώ μπορεί να αναβαθμίσει τον high tech διάκοσμό της με προσθήκη ψηφιακού πίνακα οργάνων. Και στα δύο μοντέλα οι οθόνες αφής, για τον έλεγχο των συστημάτων infotainment και πολλών λειτουργιών, είναι δεδομένες όπως και οι πλήρεις σουίτες ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. 

Χωροταξικά, το Audi Q3 Sportback εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις πιο πληθωρικές του βασικές διαστάσεις για να προσφέρει μιας σαφώς πιο ευρύχωρη καμπίνα επιβατών. Παράλληλα, ο μεγάλος χώρος αποσκευών και το συρόμενο πίσω κάθισμα το καθιστούν και εξαιρετικά πρακτικό, κάτι που δεν είναι και το πιο συνηθισμένο για ένα μοντέλο με κουπέ στυλ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center