Η Audi Αυστραλίας παρουσιάζει το R8 Neuberg Edition που θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 αντίτυπα.

Το όνομα έρχεται προς τιμήν της τοποθεσίας «Νόιμπουργκ αν ντερ Ντονάου», όπου βρίσκεται το τοπικό αρχηγείο της Audi Sport αλλά και το κέντρο Motorsport Competence Center.

Το νέο Audi R8 Neuberg Edition διαθέτει φώτα λέιζερ και μαύρους γυαλιστερούς τροχούς 20 ιντσών, ενώ σκούρα είναι τα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και το καπάκι του κινητήρα FSI των 5,2 λίτρων.

Για να γίνει το πακέτο πιο ελκυστικό, η Audi κάνει δώρα το tablet Samsung Galaxy Tab S2, αλλά και τα ακουστικά Bang & Olufsen H6. Η τιμή του R8 Neuberg Edition ορίζεται στα 402.500 δολάρια Αυστραλίας.

Audi R8 με δώρο tablet

3.864 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2017)

Θέλοντας να τιμήσει το νέο της «σπίτι» στην Αυστραλία, η Audi Sport παρουσιάζει το περιορισμένης παραγωγής R8 Neuberg Edition, το οποίο και αποτελεί την κορυφαία εκδοχή του R8 V10 Plus των 610 ίππων, ενώ συνοδεύεται και από ένα ελκυστικό δωράκι...

Στην προσπάθειά της να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η Audi Αυστραλίας φτιάχνει μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του R8 με τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα. Θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 αντίτυπα, χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο «Plus» μοντέλο, ενώ ονομάζεται «Neuberg Edition».
 
Το όνομα έρχεται προς τιμήν της τοποθεσίας «Νόιμπουργκ αν ντερ Ντονάου», όπου βρίσκεται το τοπικό αρχηγείο της Audi Sport αλλά και το κέντρο Motorsport Competence Center. Επιπλέον, εκεί η εταιρεία οργανώνει και συντονίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα των πελατών της Audi Sport.
 
Το νέο Audi R8 Neuberg Edition διαθέτει φώτα λέιζερ και μαύρους γυαλιστερούς τροχούς 20 ιντσών, ενώ σκούρα είναι τα καπάκια των καθρεπτών, αλλά και το καπάκι του κινητήρα FSI των 5,2 λίτρων. Θέλοντας να διαφέρει περαιτέρω από το «απλό» R8 V10 Plus των 610 ίππων, η σπέσιαλ έκδοση διαθέτει και το εξωτερικό πακέτο τιτανίου.
   
Η παλέτα των χρωμάτων περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές, τις Daytona Grey, Tango Red, Mythos Black και Suzuka Grey. Ανεξαρτήτως απόχρωσης, το R8 Neuberg Edition διαθέτει καθίσματα επενδυμένα με δέρμα Nappa και κόκκινες ραφές, ενώ ο ουρανός είναι ντυμένος με Alcantara. Για να τονιστεί το συλλεκτικό του πράγματος, υπάρχει αρίθμηση στα αλουμινένια μαρσπιέ. Τέλος, στην καμπίνα συναντάμε λεπτομέρειες από γυαλιστερά ανθρακονήματα.
 
Για να γίνει το πακέτο πιο ελκυστικό, η Audi κάνει δώρα το tablet Samsung Galaxy Tab S2, αλλά και τα ακουστικά Bang & Olufsen H6. Η τιμή του R8 Neuberg Edition ορίζεται στα 402.500 δολάρια Αυστραλίας ή τα 259.205 ευρώ που λέμε και εμείς…

Toyota
test center