Εντυπωσιάζει με την πολυτέλεια και την τεχνολογία του το εσωτερικό της νέας BMW 630i GT. Η σχεδίαση είναι καθαρά οδηγοκεντρική.

Σαν άρχοντας κάθεσαι στην BMW 630i GT. Παρά την κουπέ γραμμή της οροφής ο «αέρας» για τα κεφάλια πίσω είναι μεγάλος.

Ηλεκτρικό άνοιγμα για τον τεράστιο χώρο αποσκευών των 610 λτ. Η διαιρούμενη 40/20/40 πλάτη των πίσω καθισμάτων αναδιπλώνεται ηλεκτρικά μέσω μπουτόν.

Εσωτερικό: Αρχοντικό από κάθε άποψη

21.860 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Το εσωτερικό έρχεται ουσιαστικά από τη Σειρά 5 με σαφή οδηγοκεντρικό σχεδιασμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και υψηλής ποιότητας υλικά, που μαγνητίζουν το βλέμμα. Η συναρμογή και το φινίρισμα είναι υπεράνω κριτικής, τη στιγμή που οι εξωφρενικές τεχνολογίες της καμπίνας προέρχονται από την 5άρα και την 7άρα, όπως η εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών με φωνητικό έλεγχο και αναγνώριση χειρονομιών. Ωστόσο απουσιάζει η «κρυμμένη» ταμπλέτα της τελευταίας στο πίσω υποβραχιόνιο.Το Head up Display πάντως έχει πλέον 70% μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής κάτι που μας άρεσε ιδιαίτερα.

Πέρα από τη δεδομένη για μοντέλο της BMW κορυφαία ποιότητα κατασκευής, η καμπίνα της 630i GT προσφέρει εντυπωσιακή ευρυχωρία, η οποία οφείλεται στο μεγάλο μεταξόνιο (3.070 χλστ), που προέρχεται από τη Σειρά 7, όπως και η πλατφόρμα. Έτσι στο πίσω κάθισμα κάθονται αρχοντικά ακόμη και 3 μεγαλόσωμοι επιβάτες απολαμβάνοντας μοναδική αίσθηση άνεσης. Τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα comfort, που διατίθενται προαιρετικά, επιτρέπουν τη ρύθμιση της γωνίας στην κλίσης της πλάτης με το πάτημα ενός κουμπιού. Μέσα σε όλα, το πίσω καπό ανοίγει και κλείνει ηλεκτρικά (στάνταρ) με τον τεράστιο χώρο αποσκευών να είναι 610 λτ. (+110 λτ. σε σχέση με την 5GT) και να φτάνει τα 1.800 λτ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN