Σαν να μην έφτανε αυτό, το πίσω μέρος κόπηκε με σκοπό να προστεθεί το πίσω μέρος μιας άλλης X5 της ίδιας γενιάς.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η τρίτη σειρά τροχών έχει συνδεθεί με το κιβώτιο ή απλά έχει ενωθεί με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Προφανώς, δεν έχει καμία ελπίδα να ανταγωνιστεί την Mercedes G63 6X6 αλλά έτσι και αλλιώς ο σκοπός πίσω από την δημιουργία στο σύνολο της είναι άλλος. Η διασκέδαση.

BMW Χ5 6x6 να γουστάρεις!

Διαβάστηκε από 3950 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2017

Εταιρεία συστημάτων ήχου αποφάσισε να δημιουργήσει μια X5 6x6 και να την εξοπλίσει με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ήχου. Πάρε μάτι.

 
Η Νautiluz Creation είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στα συστήματα ήχου aftermarket που για λόγους επίδειξης φτάνουν στα όρια τους για χάρη διάφορων εκδηλώσεων όπως πάρτι, παρουσιάσεις κ.α

Ωστόσο, το project τους για αυτήν την BMW X5 πήγε όπως μπορείτε να δείτε πολλά βήματα παραπέρα. Μπορεί η Νautiluz Creation να μην έχασε την ευκαιρία να εξοπλίσει το αυτοκίνητο με πλήθος ηχείων και ενισχυτών αλλά στη συνέχεια επιχείρησε και κατάφερε να ενώσει τις εμπρός και πίσω πόρτες, έτσι ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν μαζί.
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, το πίσω μέρος κόπηκε με σκοπό να προστεθεί το πίσω μέρος μιας άλλης X5 της ίδιας γενιάς. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η τρίτη σειρά τροχών έχει συνδεθεί με το κιβώτιο ή απλά έχει ενωθεί με το υπόλοιπο αμάξωμα.

Προφανώς, δεν έχει καμία ελπίδα να ανταγωνιστεί την Mercedes G63 6X6 αλλά έτσι και αλλιώς ο σκοπός πίσω από την δημιουργία στο σύνολο της είναι άλλος. Η διασκέδαση.

Tags: 6Χ6
 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός