Μετά τη Toyota Supra η βελτιωτική εταιρεία AC Schnitzer προχώρησε και στην αναβάθμιση της BMW Z4!

Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 3,0 λίτρων μετά τη βελτιώσει ανεβάζει την ισχύ του από τους 340 ίππους στους 400.

BMW Z4 μέσω της AC Schnitzer

1.588 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/11/2019

Μετά τη Toyota Supra η βελτιωτική εταιρεία AC Schnitzer προχώρησε και στην αναβάθμιση της BMW Z4!

Από τη στιγμή που τα δύο προαναφερόμενα μοντέλα είναι από κοινού εξελιγμένα η συγκεκριμένη κίνηση δεν αποτελεί έκπληξη. Έτσι μετά τη Toyota Supra ήρθε η σειρά της BMW Z4 να περάσει μία πρώτη περιποίηση από τους ειδικούς του είδους. Το highlight της βελτίωσης είναι η Z4 M40i, αλλά υπάρχουν πολλές αναβαθμίσεις για τις μικρότερες εκδόσεις του σπορ μοντέλου των «βαυαρών».
 
Ο εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας των 3,0 λίτρων μετά τη βελτιώσει ανεβάζει την ισχύ του από τους 340 ίππους στους 400, ενώ η ροπή από τα 500 Nm κάνει άλμα στα 600 Nm, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του ιαπωνικού αυτοκινήτου.
 
Η περισσότερη ισχύς συνοδεύεται και από ένα νέο κιτ αμαξώματος που καθιστά τη Ζ4 περισσότερο επιθετική. Οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες όμως μπορούμε να δούμε ένα μπροστινό σπλίτερ και ένα πίσω σπόιλερ. Τα προαναφερόμενα στοιχεία συνοδεύονται από νέες ζάντες 20 ιντσών, ενώ οι τροχοί συνδυάζονται από ένα κιτ ελατηρίων που κατεβάζουν την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος κατά 25 χιλιοστά.
 
Τέλος, αλλαγές έχουν συμβεί και στη καμπίνα, όπου ένα αλουμινένιο σετ πεντάλ και άλλα μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία έχουν πάρει πλέον θέση.

22 διαθέσιμα άρθρα για BMW  Z4

Tags: BMW Z4