Η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο.

Η ροπή φτάνει τώρα τα 960 Νm.

Η BRABUS υπόσχεται πως η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο.

BRABUS 700 4x4² Final Edition για AMG G 63

5.295 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2018)

Η BRABUS είναι έτοιμη να ασχοληθεί με την ολοκαίνουρια γενιά του πολυτελούς SUV, ωστόσο πριν γίνει αυτό, δεν γινόταν να μην παρουσιάσει ένα τελευταίο πακέτο για το απερχόμενο μοντέλο.

Το τελευταίο του πακέτο για την απερχόμενη γενιά της Mercedes-AMG G 63 παρουσίασε σήμερα ο πιο γνωστός βελτιωτικός οίκος για τα μοντέλα της Mercedes.

Η ΒRABUS ονόμασε το πακέτο αυτό 700 4x4² Final Edition, και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το νούμερο 700 αναφέρεται στην ιπποδύναμη που παράγει τώρα ο twin-turbo 5,5 λίτρων V8 κινητήρας, χάρη σε μια σειρά αναβαθμίσεων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέους μεγαλύτερους υπερτροφοδότες και νέο σύστημα εξάτμισης. Η ροπή φτάνει τα 960 Νm, ενώ η BRABUS υπόσχεται πως η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ηλεκτρονικά περιορισμένη ταχύτητα τα 210 χλμ./ώρα.
 
Ακόμα, γίνεται γνωστό πως η απόσταση του SUV από το έδαφος φτάνει τώρα το ένα μέτρο με τον οδηγό να μπορεί μέσα από την καμπίνα του να προσαρμόσει ηλεκτρονικά το σύστημα ανάρτησης ή να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων mode οδήγησης: Comfort, Sport, Off-Road και Ιndividual. Η εμφάνιση του βελτιωμένου σκληροτράχηλου μοντέλου ξεχωρίζει λόγω των μεγάλων σετ από φώτα πάνω από το παρμπρίζ, τα μεγάλα πλαστικά προστατευτικά αλλά και τα τεράστια Pirelli Scorpion ATR off-road ελαστικά.

Συνολικά, θα κατασκευαστούν μόνο 10 τέτοια αυτοκίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από 209.000 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.

Toyota
moto