Το μοντέλο θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα επίπεδα πολυτέλειας της νέας γενιάς θα είναι κάτι παραπάνω από υψηλά για μια ακόμη φορά.

Bαριά «ντυμένη» η νέα Mercedes C-Class (+vid)

3.275 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της νέας C-Class δύο-τρία χρόνια πριν το ντεμπούτο της.


Τις δοκιμές της νέας γενιάς C-Class συνεχίζει η Mercedes ακόμα και αν πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον δύο χρόνια για να γνωρίσουμε και επίσημα το μοντέλο παραγωγής.

Πάρα ταύτα, η εταιρεία έβγαλε στο δρόμο ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία διαφορετικά πρωτότυπα καλυμμένα με βαρύ καμουφλάζ. Συμπεράσματα δεν μπορούν φυσικά να εξαχθούν αφού η Μercedes είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει καμιά διάθεση να αφήσει τους κατασκόπους να αποκαλύψουν τα νέα στοιχεία που ετοιμάζεται να προσφέρει σε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς, η μάρκα έχει φροντίζει να καλύψει με καμουφλάζ τόσο τα φωτιστικά σώματα –όσο είναι αυτό δυνατόν και νόμιμο- όσο και την γρίλια των αυτοκινήτων.

Τα επίπεδα πολυτέλειας της νέας γενιάς θα είναι κάτι παραπάνω από υψηλά για μια ακόμη φορά ενώ οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως η νέα C-Class θα προσφερθεί και σε plug-in υβριδική έκδοση. Φυσικά, λίγο μετά θα ακολουθήσουν και οι ΑΜG εκδόσεις υψηλών επιδόσεων.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα, πάντως ήδη γίνεται λόγος πως το μοντέλο θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και ότι θα βασιστεί για πρώτη φορά στην MRA2 πλατφόρμα της μάρκας.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto