Μεταξύ των επιλεγμένων μεταχειρισμένων Jeep θεωρείται δεδομένη η ύπαρξη της προ ανανέωσης Renegade που βλέπετε στη φωτογραφία.

Bazzar επιλεγμένων μεταχειρισμένων Jeep

5.483 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2019)

Tο Jeep Selections Bazaar της AutoOne θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου στην Αθήνα, εκεί που οι καταναλωτές θα μπορέσουν να βρουν επιλεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα της Jeep σε μοναδικές προσφορές.

Το δίκτυο της AutoOne υπόσχεται εγγυημένης ποιότητας μεταχειρισμένα Jeep, όπως ακριβώς και ένα καινούργιο, με τα ευέλικτα και προσωποποιημένα προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω της FCA Bank στο επερχόμενο Jeep Selections Bazaar. Τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα μοντέλα που θα διατεθούν προς πώληση περνούν, σύμφωνα με την εταιρεία, από εξονυχιστικούς ελέγχους, από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της AutoOne, και επωφελούνται της δωρεάν οδικής βοήθειας που συνοδεύει όλα τα Jeep Selections.
 

Όλα τα μοντέλα Jeep που προσφέρονται στο Jeep Selections, είναι το πολύ μέχρι 2 ετών και έχουν περάσει με επιτυχία τους αυστηρούς ελέγχους μηχανικών μερών, αμαξώματος και ηλεκτρονικού εξοπλισμού προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση "Selections", ενώ καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.
 
Γνωρίσετε από κοντά τον στόλο Jeep Selections στο Δίκτυο της AutoOne στην Αθήνα, στο Jeep Selections Bazaar, το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου (2 έως 3, 9 έως 10 Φλεβάρη) και κάντε το όνειρο Jeep πραγματικότητα, σε μοναδικές τιμές προσφοράς, μόνο για το Bazaar.
 
Ωράριο
  • Σάββατο 10.00 – 18.00
  • Κυριακή 10.00 – 15.00
Δίκτυo AutoOne
  • Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 30
  • Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88

NEO TRANSPORTER
test center