2 φωτογραφίες »

Με ένα άρτιο τεχνολογικό προφίλ, συγκινησιακή σχεδίαση και έναν fun to drive χαρακτήρα, η Giulietta, έχει όλα τα φόντα για να μείνει στην ιστορία.

Alfa Romeo Giulietta: Με στιλ ιταλικό!

28.273 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα μοντέλο που φέρει πάνω του ένα μεγάλο και ιστορικό όνομα. Η πρώτη Giulietta ήταν κουπέ (Giulietta Sprint) και κατασκευάστηκε το 1954, όπου πούλησε 132.000 αυτοκίνητα, με την εμπορική καριέρα του μοντέλου να σταματάει το 1965. 45 χρόνια αργότερα, το 2010 το όνομα Giulietta αναβίωσε στη σύγχρονη μορφή του ως ένα μικρομεσαίο μοντέλο, με συναρπαστική και δυναμική εμφάνιση, που «μίλαγε» κατευθείαν στην καρδιά του αγοραστικού κοινού. Κι όπως έλεγε και το διαφημιστικό motto του αρχικού λανσαρίσματος, «χωρίς καρδιά θα ήμασταν μόνο μηχανές!» Με ένα άρτιο τεχνολογικό προφίλ, συγκινησιακή σχεδίαση και έναν fun to drive χαρακτήρα, η Giulietta έχει όλα τα φόντα για να μείνει στην ιστορία. 

Πέρα όμως από τα εμφανισιακά προσόντα η γκάμα των μηχανικών συνόλων της Giulietta ενσωματώνει κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Υπάρχουν διαθέσιμοι 3 κινητήρες βενζίνης 1,4 TP 105 ίππων, 120 ίππων και 170 ίππων, καθώς και η κορυφαία έκδοση 1,75 TP 235 ίππων. Στον τομέα των diesel υπάρχουν εξαιρετικά μηχανικά σύνολα πετρελαίου, 1,6 λτ. 105 ίππων και 2,0 λτ. απόδοσης 170 ίππων. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto