2 φωτογραφίες »

Με διαστάσεις που περιορίζονται σε 4,63 μ. μήκος 1,777 μ. πλάτος και 1,437 μ. ύψος, η CLA εντυπωσιάζει με τη σχεδίαση και την κορυφαία αεροδυναμική της.

Mercedes CLA: Γοητευτική σε κάθε πτυχή της!

28.275 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Mercedes CLA, δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές της φίρμας, με σκοπό την εξάπλωση των νέων της μοντέλων που θα βασιστούν πάνω στην ολοκαίνουργια εμπρόσθια πλατφόρμα των νεότερων γενιών της A-Class και B-Class

Όποιος κι αν είναι ο λόγος δημιουργίας της CLA, το σίγουρο είναι ότι το σχήμα της είναι από τα ομορφότερα που κατασκεύασε η φίρμα με το αστέρι στο καπό. Ένα 4θυρο κουπέ αμάξωμα, με ρευστές γραμμές και ιδιαίτερα δυναμικούς προφυλακτήρες, προσδίδουν στο νέο γερμανικό δημιούργημα μια άκρως ξεχωριστή παρουσία και δικαιολογούν απόλυτα το χαρακτηρισμό «4θυρο κουπέ». 

Το εσωτερικό της CLA, συνδυάζει το μοντέρνο με το διακριτικά σπορτίφ, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις στο ποιοτικό κομμάτι. Ξεχωρίζουν οι 5 στρογγυλοί αεραγωγοί (από ένας στις άκρες του ταμπλό και τρεις στο κέντρο) που θυμίζουν τουρμπίνες αεροπλάνου, όπως φυσικά και η λεπτή ψηφιακή οθόνη στο πάνω τμήμα της κονσόλας. 

Η γκάμα των κινητήρων της νέας CLA αποτελείται από 3 κινητήρες βενζίνης και 3 πετρελαίου. Κοινή συνισταμένη των μηχανικών συνόλων είναι πως συνδυάζεται η υψηλή απόδοση με τη χαμηλή κατανάλωση. Η CLA 180 με τον 1,6 turbo των 122 ίππων, όσο και η CLA 200 με το ίδιο μοτέρ στους 156 ίππους, «καίνε» μόνο 5,4 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ. Φυσικά, πρωταθλητής οικονομίας είναι εδώ η έκδοση με τον diesel των 1,5 λίτρων και 109 ίππων η οποία απαιτεί μόνο 3,9 λτ. καυσίμου ανά 100 χλμ. και περιορίζει τις εκπομπές CO2 στα 109 γρ./χλμ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto