Best seller στην Ευρώπη το Nissan LEAF

3.447 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Το Nissan LEAF βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην Νορβηγία, όντας παράλληλα ο πρωταθλητής στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Οι πωλήσεις του βραβευμένου, αμιγώς ηλεκτροκίνητου Nissan LEAF αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη, καθώς η διάθεση των αγοραστών για ηλεκτρικά οχήματα αυξάνεται με αμείωτη ένταση. Η Νορβηγία αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση αγοράς για το LEAF, όπου οι περισσότεροι εκ των αγοραστών επιλέγουν ηλεκτροκίνητα έναντι οποιουδήποτε άλλου, νέου αυτοκινήτου.
 
Περισσότερα από 12.000 LEAF έχουν πωληθεί στη Νορβηγία το 2018, σε μια χώρα με έντονο προσανατολισμό στη βιώσιμη κινητικότητα, κάτι που συνετέλεσε στη στέψη του ηλεκτρικού μοντέλου με το χρυσό μετάλλιο στην κλάση του σε όλη την Ευρώπη (σ.σ. η αγορά της Γηραιάς Ηπείρου απορρόφησε σχεδόν 39.000 Nissan LEAF το 2018, με δεύτερο το Renault Zoe και τρίτη τη BMW i3).

Η Nissan θέλοντας να εγγυηθεί την περαιτέρω επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, επιβεβαίωσε πρόσφατα δύο νέες εκδόσεις του LEAF για την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, με την προσθήκη του νέου Nissan LEAF e + 3.ZERO Limited Edition, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια βελτιωμένη μπαταρία 62 kWh, το αυτοκίνητο υπόσχεται βελτιωμένη απόδοση και αυτονομία που φτάνει τα  385 χλμ. με  μία μόνο φόρτιση.
 
 
 Επιπλέον, το νέο Nissan LEAF 3.ZERO, εξοπλισμένο με μπαταρία 40kWh, θα έχει μια οθόνη ψυχαγωγίας 8 ιντσών που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door). Μια ολοκαίνουργια και βελτιωμένη εφαρμογή του NissanConnect EV θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του LEAF 3.ZERO στην Ευρωπαϊκή αγορά. Εκτός από τις νέες, συνδεδεμένες υπηρεσίες, η νέα έκδοση θα επωφελείται  από νέες επιλογές χρωμάτων και  διακοσμητικών, συμπεριλαμβανομένης μιας διχρωμίας (αυτοκινήτου/οροφής), επιτρέποντας περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης στους υποψήφιους αγοραστές.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan LEAF συνεχίζει να διατηρεί την πρωτιά των πωλήσεων στα ηλεκτρικά παγκοσμίως, με περισσότερες από 380.000 αυτοκίνητα να έχουν πωληθεί από το 2010, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεσή της πρώτης γενιάς του μοντέλου.

Οι πρώτες παραδόσεις του LEAF 3.ZERO αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2019, ενώ οι παραδόσεις του LEAF 3.ZERO e + Limited Edition θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2019.

Mercedes
moto