Την εμφάνισή της έκανε η νέα A-Class σεντάν και όπως είναι φυσικό δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Βγήκε «τσάρκα» η νέα A-Class σεντάν (+vid)

6.069 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Την εμφάνισή της έκανε η νέα A-Class σεντάν και όπως είναι φυσικό δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη.

Μπορεί η Mercedes να έχει ήδη δείξει τη νέα A-Class σεντάν με το μεγαλύτερο μεταξόνιο, η οποία θα προσφερθεί στην αγορά της Κίνας, ωστόσο όπως φαίνεται το γερμανικό μοντέλο μετράει αντίστροφα για να κάνει την εμφάνιση του και στις υπόλοιπες ηπείρους.
 
Αυτό φαίνεται και από το βίντεο που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, στο οποίο ένα ελαφρώς καμουφλαρισμένο μοντέλο κάνει την εμφάνιση του. Το ενΆ λόγω αυτοκίνητο μεταφέρει πολλά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του hatchback, ωστόσο όπως φαίνεται θα υπάρχει μια διαφοροποίηση στο πίσω μέρος, τα μυστικά του οποίου κρατούνται κρυφά κάτω από το καμουφλάζ.
 
Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο πρέπει να αναφερθούμε είναι πως η νέα A-Class σεντάν φαίνεται να έχει πολλά κοινά στοιχεία με την κινεζική εκδοχή της, κυρίως στο σχεδιαστικό κομμάτι καθώς παρατηρούμε τις ίδιες γραμμές, ωστόσο στο πίσω μέρος φαίνεται πως τα φωτιστικά σώματα θα έχουν άλλη σχεδίαση, ωστόσο για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να έχουν μία πιο ευκρινή εικόνα.
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο αναμένεται το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της A-Class hatchback να μεταφερθεί και στο σεντάν, ενώ να σημειώσουμε πως στην Κίνα προσφέρεται με το κινητήρα 1.33 λίτρων που προσφέρει 136 και 163 ίππους, ενώ στο μέλλον θα υπάρξει και ένας κινητήρας 2.0 λίτρων με ισχύς 190 άλογα.
 

Toyota
moto