Απόλυτα ικανοποιητικοί χώροι για τους πίσω επιβάτες.

Στα 350 λτ. ο χώρος αποσκευών είναι απλά επαρκής.

Το κουμπί για το άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ είναι τοποθετημένο χαμηλά. Όταν βρέχει θα πρέπει να λερώσεις το χέρι για να ανοίξεις.

Χώροι: Ανετη καμπίνα, μέτριο πορτ μπαγκάζ

86.130 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2019)

Στην καμπίνα του DS 3 Crossback θα φιλοξενηθούν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες με τους πίσω να έχουν ικανοποιητικό χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι τους. Παρά το καλό ωφέλιμο πλάτος, ο τρίτος επιβάτης που τυχόν θα κάτσει στη μέση καλύτερα να είναι παιδί, ενώ τα μικρά πίσω παράθυρα προκαλούν μια ελαφρά κλειστοφοβική αίσθηση. Βέβαια μπρος στα κάλλη… 

Θέσεις για μικροαντικείμενα υπάρχουν και μάλιστα είναι βολικές, ενώ το ντουλαπάκι μπροστά από τον συνοδηγό είναι μεγάλο. Από την άλλη όμως, ο χώρος αποσκευών των 350 λτ. αντιστοιχεί περισσότερο σε μοντέλο της μικρής κατηγορίας και σίγουρα θα θέλαμε κάποια παραπάνω λίτρα. Επίσης είναι βαθύς και με υψηλό κατώφλι φόρτωσης, στοιχεία που δεν διευκολύνουν την φόρτωση. Πάντως έχει απόλυτα κανονικό και τετραγωνισμένο σχήμα. Το μοντέλο της δοκιμής, διαθέτοντας ενισχυτή και subwoofer για το ηχοσύστημα της Focal, δεν διέθετε ρεζέρβα, αλλά κιτ επισκευής με αφρό.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ELASTIKA 2024
OPEL