• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mία μπροσούρα η οποία διέρρευσε φέρεται να παρουσιάζει ξεκάθαρα το μοντέλο, ενώ δίνει στη δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες.

H μπροσούρα αποκαλύπτει πως ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 5,2 λίτρων.

Δεν αποκλείεται να μιλάμε για μία ενημερωμένη έκδοση του V8 5,2 λίτρων κινητήρα της Shelby GT350.

Αυτοί που θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα θα μπορέσουν να παραγγείλουν ένα κιτ αμαξώματος από ίνες άνθρακα.

Διέρρευσαν τα στοιχεία της Shelby GT500

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/1/2019

H Ford Mustang Shelby GT500 μετράει αντίστροφα για την επίσημη παρουσίασή της, ωστόσο μία μπροσούρα η οποία διέρρευσε φέρεται να παρουσιάζει ξεκάθαρα το μοντέλο, ενώ δίνει στη δημοσιότητα και περισσότερες πληροφορίες.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Ενώ ήδη γνωρίζαμε ότι η Mustang θα είχε ένα υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με κομπρέσορα που θα παράγει περίπου 709 ίππους, η μπροσούρα αποκαλύπτει πως ο κινητήρας αυτός είναι χωρητικότητας 5,2 λίτρων. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται να μιλάμε για μία ενημερωμένη έκδοση του V8 5,2 λίτρων κινητήρα της Shelby GT350.
 
Το μοναδικό κιβώτιο που αναφέρεται είναι ένα διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων (DCT) από την Tremec, με την κίνηση να πηγαίνει στους πίσω τροχούς. Μιλώντας για τους τροχούς η GT500 θα πατάει σε ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, οι οποίοι θα συνδυάζονται με ειδικά ελαστικά Michelin Pilot 4S. Οι τροχοί υποστηρίζονται από ένα υψηλής απόδοσης σύστημα πέδησης Brembo με εξαπίστονες δαγκάνες μπροστά και τετραπίστονες δαγκάνες πίσω.
 
Στο εξωτερικό η GT500 διαθέτει μία νέα μπροστινή εμφάνιση, με την ευρεία γρίλια να κλέβει την παράσταση, ενώ στο πίσω μέρος πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η τεράστια αεροτομή. ¶λλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν έναν αεροδυναμικό διαχύτη στο πίσω μέρος, ενώ στο εμπρόσθιο το καπό έχει ενσωματωμένο ένα αεραγωγό.
 
Αυτοί που θέλουν να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα θα μπορέσουν να παραγγείλουν ένα κιτ αμαξώματος από ίνες άνθρακα, ενώ το πακέτο διαμορφώνει και το εσωτερικό προσθέτοντας δερμάτινα καθίσματα Recaro στα μπροστά, ενώ παράλληλά αφαιρεί τα πίσω.
 
Μιλώντας για την καμπίνα, οι οδηγοί θα βρουν ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών και το γνωστό σύστημα ψυχαγωγίας SYNC 3. Σε αυτά μπορεί να προστεθεί ένα ηχοσύστημα 12 ηχείων Bang και Olufsen, πλοήγηση GPS κ.α.
 
Τέλος η μπροσούρα αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες της Ford Mustang Shelby GT500 θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μία συνεδρία προκειμένου να διδαχθούν τον τρόπο που μπορούν να οδηγήσουν το μοντέλο στην πίστα.   

27 διαθέσιμα άρθρα για FORD  MUSTANG

Tags: FORD MUSTANG