2 φωτογραφίες »

Η Mercedes C-Class εντοπίστηκε στο δρόμο.

Δοκιμές στο χιόνι για τη νέα Mercedes C-Class (+vid)

2.890 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2021)

Η ολοκαίνουργια Mercedes C-Class εντοπίστηκε ξανά κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης και το λιγοστό καμουφλάζ αποδεικνύει πως το ντεμπούτο της δεν αργεί.


Η Mercedes δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία αποκάλυψης για το δημοφιλές μοντέλο, αν και σίγουρα στο τελευταίο βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας η νέα C-Class φαίνεται έτοιμη για παραγωγή. Το καμουφλάζ συνεχίζει να καλύπτει τις αλλαγές που έχουν συμβεί, ωστόσο γνωρίζουμε πως μεγάλη διαφοροποίηση θα υπάρξει και στη καμπίνα.
 
Η νέα γενιά της C-Class πιθανότατα θα αυξηθεί σε μήκος, αφενός για να παρέχει περισσότερη άνεση στους πίσω επιβάτες και αφετέρου για να μπορούν να εγκατασταθούν καλύτερα οι μπαταρίες στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις που ετοιμάζει η Mercedes. Εξωτερικά το μοντέλο θα λάβει νέους πιο λεπτούς προβολείς μπρος και πίσω, αλλά και μία ανασχεδιασμένη μάσκα, με τους ανθρώπους της γερμανικής φίρμας να μην προχωρούν σε ριζοσπαστικές αλλαγές.
 
Ωστόσο δε θα ισχύσει το ίδιο και στην καμπίνα, όπου οι αλλαγές ανάμεσα στη γενιά που φεύγει και αυτή που έρχεται θα είναι μεγάλες. Βασικότερη, στην κεντρική κονσόλα του επερχόμενου μοντέλου θα δεσπόζει μία μεγάλη οθόνη αφής α λα τάμπλετ, που μας θυμίζει αυτή που είδαμε νωρίτερα στην S-Class. Η εν λόγω οθόνη θα φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ωστόσο πιθανότατα να είναι λίγο μικρότερη σε διαστάσεις από αυτή της S-Class. Δίπλα της ακριβώς και μπροστά στον οδηγό θα υπάρχει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.
 
H νέα C-Class θα διατεθεί τόσο σε βενζίνη όσο και σε diesel και φυσικά θα υπάρχουν εκδόσεις που θα εξοπλίζονται με σύστημα 48 Volt και υβριδική μονάδα για μείωση της κατανάλωσης και βελτίωση των επιδόσεων. Ένα e-Boost περίπου 100 Nm θα μπορεί να δώσει έξτρα ζωντάνια ακόμα και στις βασικές τετρακύλινδρες εκδόσεις, βοηθώντας ταυτόχρονα την τήρηση των προδιαγραφών ρύπων και για το μέλλον.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μετά την άφιξη του κανονικού μοντέλου το 2021 (που θα έρθει σε σεντάν, βάγκον και κουπέ αμάξωμα), η μάρκα θα διαθέσει στο μέλλον «καυτές», AMG εκδόσεις για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.  
 

SPRING SEAT
NISSAN